2777
2789
عنوان

فیلم کره ای 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 42 پست
جدی تعجب کردممم اصلا خود فیلمم ژانرشو زده کمدی 😬😬

خنده دار بود اما پایانش تلخ بود چرا احساس نمیکنی آخرش عاشقانه تموم شد ولی باید مادر پسره اینا حافظشون برمیگشت می‌فهمیدم این پریه چ می‌دونم انگار من کارگردانشم ولی اینارو ولش توجه کردی دخترای ک فیلم کره میبینن خنگ میشن الان شوهرم همیشه بهم میگه چ خنگی تو کلا ن اینکه عمدا این کارو کنم بعضی چیزا رو یادم می‌ره نمی‌فهمم فکنم بخاطر سریالاکره ایه بد اینکه شوهرم فیلم قدیمی آمریکایی میبینخ زیاد مث اوناس بکش بکش شخصیت سنگی داره خخخ کلا نمیترسه از ریسک 

جدی تعجب کردممم اصلا خود فیلمم ژانرشو زده کمدی 😬😬

اون تاپیک بعدیم دیدی زدن پاکردن 😔😂عاخع چرا قفل شد اصلا نیستش زدم شوهرم فیلم قدیمی میبینه چرا پاکیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شخصیت اصلی همیشه مغروره پسره دختره هم خنگ صاف ساده از عشق هیچی نمی‌فهمه 

و با هم یه عشق پاک و فوق‌العاده رو شکل میدن ولی در واقعیت کره از قرار اول دنبال رابطه‌ی جنسی اند

حتی بدونی اینها فقط فیلمه باز هم ممکنه برات فانتزی ایجاد کنه، توی این فیلم‌ها پسر فقط به دختری که دوست داره نگاه میکنه اما شوهر تو حسرت داره که بدن برهنه زنها رو توی جامعه ببینه

من 15 ساله کره ای میبینم... شوهر منم علاقه نداره 

افرین ببین عالیه هم اخلاق نشون میدن هم غیرت همه چی خیلی کارا تو خونم انجام میدم تمیز اتاق خوشگل غذای رنگی شوهرم میگ از کجا یاد گرفتی گفتم تو فیلما کره ای خونشون اینجوریه گفت پس خوبه ببین همیشه فقط اخلاقمم عینن مث دخترا کره شده یکم از بس میبینم خنگن اینا فک میکنم بعضی وقتا هیچی نمی‌فهمم بخاطر فیلمای کره آیه برشوهرم گفتم چرا از من خواست اومد گفت خنگی منم قهر کردم اومد گفت جدی میگم خیلی ساده ای پسرا دیگ کولت میزنن از این میترسم گول بخورم اینا گفت برای همین تورو عاشق خودم کردم گرفتمت دوست شدیم ازدواج کردیم 

و با هم یه عشق پاک و فوق‌العاده رو شکل میدن ولی در واقعیت کره از قرار اول دنبال رابطه‌ی جنسی اند حت ...

اون تاپیک جدیدم دیدی پاکردن خوندی اونو ؟ بخاطر این نتیجه گرفتی شوهرم چشچرونه؟ 

اون تاپیک جدیدم دیدی پاکردن خوندی اونو ؟ بخاطر این نتیجه گرفتی شوهرم چشچرونه؟ 

دیدم و جز این نمیشه نتیجه گرفت، حیفم میاد در مورد اون آشغال‌ها کلمه‌ی فیلم به کار ببرم فقط نمایش جنسی (کلمه‌اش ممنوعه) اند

اثرشون روی حیا و غیرت هم مثل مشروب و خوکه

اول نگاه کردن عادی میشه بعد عادت میشه، بعدش پیگیریه حالا چه حقیقی چه ذهنی، خیلی محتمله باعث بشه نسبت به نوامیسش بی‌تفاوت بشه و در نهایت منجر به انتظار میشه یعنی دوست داره زن‌های خانواده خودش هم همون‌جوری باشند 

دیدم و جز این نمیشه نتیجه گرفت، حیفم میاد در مورد اون آشغال‌ها کلمه‌ی فیلم به کار ببرم فقط نمایش جنس ...

درست میگید میفهمم حق با شماست منم دوست ندارم اما خیلی عاشق این فیلماس باید دورش کنم از این فیلما 

خنده دار بود اما پایانش تلخ بود چرا احساس نمیکنی آخرش عاشقانه تموم شد ولی باید مادر پسره اینا حافظشو ...

شاید بخاطر این باشه ک بیشتر تحت تاثیر صحنه های کمدیش بودم  تا تراژدیش

میدونی بیشتر فیلمای کره ای همینه؛ حتی اونی ک کمدیه باز صحنه تراژدیم توش هست ولی درنهایت قشنگ و عاشقونه تموم میشه 

برا من تو فیلم فقط این مهم بود ک دختر و پسر بهم برسن و چون این اتفاق افتاد، بعد تموم شدنش بینهایت حس رضایت و خوبی داشتم

ن اتفاقاااا خیلیم تاثیرش روم خوب بوده خداروشکر😂مثلا باعث شده مثبت نگر شاد و بی آلایش باشم دیدی بیشتر دخترای نقش اولشون اینجورین یا مثلا زندگی رو قشنگ تر میبینم 

البته ک فیلم و سریالاشون مثه اینکه با واقعیت کره خیلی فاصله داره و یه جورایی فانتزیه ولی برای من که تاثیرات خوبی گذاشته 

برخلاف فیلم و سریالای هالیوود ک اصلاااا خوشم نمیاد ازشون ی جورایی حس سرما و اروتیک و روابط سطحی و خشن ازشون میگیرم 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
اون تاپیک بعدیم دیدی زدن پاکردن 😔😂عاخع چرا قفل شد اصلا نیستش زدم شوهرم فیلم قدیمی میبینه چرا پاکید ...

عههه تعطیل شد 

من دیگه رفتم نفهمیدم 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
من عاشقان ماه نگا میکنم🥰دوسش دارم . 😂از بس کره ای دیدم .بقیه ب چشمم نمیان

قسمت هفت رو دارم میبینم عاشقان ماه رو چرا قدیمیه ؟ اونی ک تو دیدی جدید بود یا قدیمی فعلا ک داره قشنگ پیش می‌ره ولی تو زمان قدیمه دختره غرق شد از زمان حال رفت قدیم درسته همونه؟؟