2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 63 پست
یعنی انقدر احمق و گاوه که بندازه تو سطل آشغالی که توش اصلا اشغال نیست و تمیزه؟ باور نمیکنم

اره هست

من سرکار میرم 

رو حساب این فک میکنه حواسم نیس

زیاد به اینکه بفهمم ذقت نمیکنه

برو بیرون خونتون وایسا،اگه دیدی با کسی رفت...،تماس بگیر ۳تا شاهد عاقل و بالغ که طرف تو هستن،رو خبر کن که ببینش به نفعت شهادت بدن.همون موقع پلیسم خبر کن بریزه سرش.بعد بشین خونه بابات تا طلاق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم اگه برم و نباشه چی چجوری مچشو بگیرم میدونم این کارو کرده نمیتونم ثابت کنم دارم میمیرم

برو اگه دیدی حتما با یکی رفت تو زنگ بزن از کفش و اینا میفهمی خو

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

چند بار سابقه خیانت داشته چند بار دیگه هم روش.

مگه تو اون چند بار چیزی عوض شد؟ شما موندی سر خونه زندگیتو و همه چی برگشت به روال قبل .

اگه تصمیم داری جدا بشی برو مچشو‌ بگیر و مدرک جمع کن واسه دادگاه.

اما اگه قراره هیچ کاری نکنی بهتره خودتو بزنی کوچه علی چپ.

سریال خدمتکار رو ببین خیلی عالیه 

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.

شما که کلا زندگیت از همسرت مستقلِ

نمیدونم‌چرا هنوز باهاش موندی .

اینم یه شیوه ست دیگه

هممون باور داریم خیانت رو میشه یواشکی انجام داد ولی یکی علنا اینکارو میکنه و اصلا براش مهم‌نیست

امیدوارم ما اشتباه کرده باشیم

چون تاپیکای قبلت بیشتر مشکوکم‌میکنه 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
گوگل گوشیش رو گوشیمه هروقت میره سایت سک#ی متوجه میشم 

این یکیو نشنیده بودم بشه گوگل کسیو هک کرد.شاید نیاز به گوگل نداشته.فیلم رو گوشیش داشته یا کلا نیازی به فیلم نداشته

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
این یکیو نشنیده بودم بشه گوگل کسیو هک کرد.شاید نیاز به گوگل نداشته.فیلم رو گوشیش داشته یا کلا نیازی ...

گوگل قابل هک نیست فقط IP گوگلش به گوشی خودش متصله

برای فرزندان هم میشه انجام داد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
این یکیو نشنیده بودم بشه گوگل کسیو هک کرد.شاید نیاز به گوگل نداشته.فیلم رو گوشیش داشته یا کلا نیازی ...

ایمیل شون یکیه واسه همین هرچی اون سرچ کنه 

تو قسمت سرچ  شده هامیبینه ایشون 

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️