2777
2789
عنوان

خونه رو بدم اجاره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 47 پست
میترسم ریسک کنم برم اون وقت نتونم با اجاره ای که از این خونه میگیرم کم باشه و نشه باهاش اجاره خونه ج ...

نرو عزیزم.خونت دوخوابست.فک میکزدم یه خوابست.به خونت نظم بده.اضافی رو رد کن بره

🍁
پیش خودمون نمی‌خوابه جدا تو سالن میخوابه،اخه وسایلا زیاده مثل کمد بزرگ و خیلی خرت و پرت دارم

من حتی کمد خودمون و پسرمو رد کردم رفت خونه خودمو کمد دیواری سرتاسری زدم همه میگفتن انقدر وسیله نبخش ولی من برام راحتیمون مهم بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز بعد از دوازده سال زندگی نصف جهیزیم تو کمد دیواری هست جا ندارم 

واقعا اون وسایل رو استفاده میکنی؟!

وسایل اضاغه رو رد کن بره اتاق رو برا دخترت خالی کن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب عزیزم وسیله ای که ۱۲ساله از کارتن بیرون نیومده رو رد کن بره وسایل اضافیتونو کم کن اتاقتونو جمع و ...

خب همگی جهیزیمه مثل سرویس چینی  و آرکوپال و دیگه و قابلمه هام همه لازمم هستن نمیشه بدم برم

خب همگی جهیزیمه مثل سرویس چینی  و آرکوپال و دیگه و قابلمه هام همه لازمم هستن نمیشه بدم برم

یعنی ۱۲ سال پیش مستقیم اومدی تو همین خونه خوب چرا با اندازه نخریدی 

کابینتهاتو چند طبقهی محکم کن 

اتاق خودتون رو دورش رو کمد شیک بزن 

ببخشید شما مشکلت بی نظمیه

واقعا اون وسایل رو استفاده میکنی؟! وسایل اضاغه رو رد کن بره اتاق رو برا دخترت خالی کن

آره عزیزم همه نو هستن سرویس چینی و آرکوپال و رخت خواب هامو و قابلمه ی چدن و رویی و اینا هستن

خب همگی جهیزیمه مثل سرویس چینی  و آرکوپال و دیگه و قابلمه هام همه لازمم هستن نمیشه بدم برم

کمد دیواری برن

زیر کابینت. تو بالکن.  زیر تخت یجوری بالاخره اونایی که استفتده میکنی حا بده

بقبه ش هم رد کن بره

یعنی ۱۲ سال پیش مستقیم اومدی تو همین خونه خوب چرا با اندازه نخریدی  کابینتهاتو چند طبقهی محکم ...

عزیزم اصلا نقشه خونه خیلی بده یه طرف پنجره بزرگه یه سمت جای بخاری اصلا جای درستی نداره که بشه کمد زد

آره عزیزم همه نو هستن سرویس چینی و آرکوپال و رخت خواب هامو و قابلمه ی چدن و رویی و اینا هستن

نو هستن چون استفاده نکردی وگرنه بعد ۱۲ سال دیگه نو نبودن. دلت خوشه

خب برا جهیزیه  بوده که باشه ولی یا باید نظم بدی یا بفروش بره

قابلمه و بشقاب ارزشمندتر از دخترته؟؟؟؟

معلومه زیاد از حد وسایل داری این 12 سال ز یه چیزی استفاده میکردی دیگه الان قابلمه های 12 سال پیشت کهنه شدن اونا رو جایگزین کن ته اتاقتو کامل کمد دیواری بزن داخلشو طبقه بندی کن وسایلتو بذار اونجا اگر جای پرتی داره خونتون اونو طبقه بزن به هر حال میشه یکاریش کرد دیگه من حتی اسباب بازیهای پسرم که چندین کیسه زباله شد رو بردم خیریه کلا از انباشتگی خوشم نمیاد حتی توی دسشوییمونم کابینت زده بودم برای شوینده ها که یکی از کابینتام خالی بشه کارتنامو ریختم دور اگر بخوای نظم بدی میتونی مستاجری تو این شرایط اشتباه محضه یه استرس به استرسات اضافه میکنی 

نو هستن چون استفاده نکردی وگرنه بعد ۱۲ سال دیگه نو نبودن. دلت خوشه خب برا جهیزیه  بوده که باشه ...

خیلی دوست داشتم استفاده کنم ولی چون اشپزخونم کوچیکه نشد که بچینم