2777
2789
دقیقا مث مال من شده، ب من گفت هرچیزی بالاخره عمری داره من ۱۱ساله ازش استفاده میکنم میگفت اگه فیلترش ...

مال ما هنوز یکسالم نیست 

هر چند مدت یبار شما خالی میکنید یا چند وقت یبار میشورید ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال ما هنوز یکسالم نیست  هر چند مدت یبار شما خالی میکنید یا چند وقت یبار میشورید ؟

من مخزنشو وصل کردم کیسه داره ها اما اشغالا میرن تو مخزن دسته جارو، بعدش خالی میکنمو دیگه نیاز نیس زود زود کیسه رو عوض کنم اما این اواخر فیل ترش زود ب زود کثیف میشد چون فیل تر هم نداشتم مجبور بودم بتکونمو دوباره استفاده کنم، اهان اینم گفت ک اکثر این کیسه کاغذیا اشغالن همینا خوب چفت نمیشن باعث میشه فیل تر کثیف شه وموتور بسوزه، کیسه نانو اصلی خوبه

اسی جان شما لازم نیست خیلی کارها رو انجام بدی.همونطور که یه مادر هم وظیفش نیست همیشه همه کاری انجام بده.بچه ها باید یاد بگیرن همه باید توی خونه تعامل داشته باشن و به هم کمک کنند.به نظرم شما بیشتر زوم کن روی بحث مدیریت کردن بچه ها و شرایط خونه.مثلا اگر خواهر و برادرهای خیلی کوچک دارید،میتونید در قالب بازی و مسابقه مدیریتشون کنید که خودشون جمع کنند یا بگید امروز میخوایم کمک کنیم به آبجی که وسایلهاش مرتب بشه نه اینکه خودتون همه کار رو بکنید،این مساله در مورد پدر و مادر هم هست و بیشتر باید روی جنبه ی مدیریت توجه کنیم.

ببین مثلا خودم سه تا بچه ی کوچک دارم.نمیشه مدام جمع کنم و بشورم و...خب برای اینکه کارام کمتر بشه،روی فرش یه پارچه پهن کردم که چیزی میخورن خونه کمتر کثیف بشه ،یا چندتا لیوان لنگه به لنگه داشتیم،گذاشتم روی کابینت که هر کس میدونه لیوان خودش کدومه و نیاز نیست مدام لیوانها شسته بشه.

راستی عزیزم خونتون کی تموم میشه؟آپارتمانیه؟

برای جهاز قراره شوهرت چه چیزهایی رو بیاره و شما رو مجبور نکردن که حتما چه چیزهایی بیارید؟

به نظرم وسایل ضروری رو بگیرید و این رسم که یه عده میان جهاز رو زیر و رو میکنن که مارکش چیه؟چه چیزهایی دارید یا چه چیزهایی هنوز نگرفتید رو یه جوری با شوهرت هماهنگ بشید که نذارید دیگران اذیتتون کنند و بگید خودمون اینجوری خواستیم.

دیدم بعضیا خیلی خودشونو اذیت میکنند حتما فلان یخچال یا فلان مارک ظرف یا فلان اتو رو داشته باشن،اینها زندگی رو سخت میکنه عزیزم.البته از شرایط زندگیتون خبر ندارم عزیزم و صرف تجربه ام رو گفتم. بهترین تقدیرها رو براتون آرزومندم.

اسی جان شما لازم نیست خیلی کارها رو انجام بدی.همونطور که یه مادر هم وظیفش نیست همیشه همه کاری انجام ...

اخه مامانم جوری بچه ها رو بار آورده که فقط دختر تو خونه کار میکنه داداشام لیوانشونم نمیزارن تو آشپزخونه نه خواهر برادر کوچیک تر از خودم ندارم دو تا  برادر کوچیک تر از خودم دارم که اونام دیگه بزرگن 

خونمون حیاط دار 

جهاز هم اینجا اصلا این رسما نیست که بیان بگن چی گرفتی چی نگرفتی پاتختی و اینا نداریم

و اینکه ما رسم جهاز نداریم معمولا پسر میگیره خانواده ها اگه داشته باشن میگیرن دو تامون با هم باید بگیریم هر کی هر چقدر در توانشه اینجوری نیست که چند تا چیز خاص با من یا با شوهرم باشه رسم خاصی نیست 

ممنون عزیزم بابات راهنمایی هات