2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مادرشوهرت سلیطس نه؟

فقط دوست داره باهاش دعوا کنم چند روز بود گیر داده بود به دخترم روزگارمون رو سیاه کرده بود اونو فرستادم خونه مامانم ۴ روزه فقط برای اینکه نمیخوام باهاش دهن به دهن بزارم دیروز هم هر کاری کرد من چیزی نگفتم یه دفعه عصبی شد نون خشک رو آورد پودر کرد ریخت جلوی خونم بازم چیزی نگفتم از امروز هم هشت صد بار دمپاییم رو برداشته برده هر بار میخوام برم دسشویی میبینم نیست میرم از جلوی خونشون برمیدارم میرم میاد باز میبره فقط میخواد به چیزی بگم دعوا درست کنه منم این آرزو رو به دلش میزارم

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
فقط دوست داره باهاش دعوا کنم چند روز بود گیر داده بود به دخترم روزگارمون رو سیاه کرده بود اونو فرستا ...

عجب عفریته ایه   ولش کن باهاش دهن به دهن نشو اینطوری بیشتر میسوزه

عجب عفریته ایه    ولش کن باهاش دهن به دهن نشو اینطوری بیشتر میسوزه

یا زنگ میزنه به دختراش منو پشت تلفن انقدر مسخره میکنه و بلند بلند میخنده که من بشنوم باهاش دعوا کنم 

میدونی جای خنده دار قضیه کجاس تلفنش که تموم میشه زود همون لحظه یه قرآن بر میداره میخونه فکر میکنه اینجوری گناهش پاک میشه به خاطر من الان یه هفتس داره قرآن میخونه🤣🤣

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
یا زنگ میزنه به دختراش منو پشت تلفن انقدر مسخره میکنه و بلند بلند میخنده که من بشنوم باهاش دعوا کنم& ...

مریض روحیه همون قران بگم چیکارش کنه نمی دونم چرا بعضیا با عروس دشمنی دارن عزیزم میتونم بپرسم کدوم شهری؟

مریض روحیه همون قران بگم چیکارش کنه نمی دونم چرا بعضیا با عروس دشمنی دارن عزیزم میتونم بپرسم کدوم شه ...

اردبیل

اها منم تبریزم الله قیناناوی الینن السین    

انشالله 🤲😂

فامیل هستین باهاش؟

آره مادر زنداییم میشه 

هم زندایی مامانم 

پیچیده شد😂

شوهرم همیشه پشتمه این بد میسوزونه اونجاشو همیشه دعوا که میکنه میگه تو زبون پسرمو با دعا بستی منم میگم آره من اینکار کردم قیافش دیدنی میشه 

شوهرم همیشه پشتمه این بد میسوزونه اونجاشو همیشه دعوا که میکنه میگه تو زبون پسرمو با دعا بستی منم میگ ...

مهم شوهرته که خداروشکر هواتو داره ایشالله شرایط شما هم جور میشه یه خونه جدا میخرین خدتون از شر سلیطه خلاص میشی یکم تحمل کن شاید به زودی مرد