2789
همسر.. ولی چون خونه ی بابا هستیم ..شوهر زرنگ بازی در میاره.

دقیقا 

من همه جور تفریحی دارم با همسرم ولی بحث این موضوع ک میشه میگه بعد عروسیمون نوکرتم هستم ولی الان ب عهده باباس😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی ب مردش داره شوهرمن دوران عقد شارژم ب زور برام میگرفت.البته رسومات عیدی و شب یلدارو اورد.ولی خر ...

منم در حد شارژ و رفت و آمدهام واینا رو میده 

میگم شوهرتون بعد از عروسی هزینه میداد بهتون؟؟؟میترسم از اینکه بخواد این اخلاق بمونه روش واسه همیشه

واسه من هردو هرچن من تو‌دوستی ام شوهرم خیلی پول میداد یا خرید میکرد برام

منم تو نامزدی خیلیییی خرج میکرد و پول میداد.یهو بعد عقد اینجور شد

نمیدونم چون دید خرجم خیلی زیاده یهو ایطور شد یا چی😂😂

منم در حد شارژ و رفت و آمدهام واینا رو میده  میگم شوهرتون بعد از عروسی هزینه میداد بهتون؟؟؟میت ...

بنظرمم مردی ک هزینه میده مسئولیت پذیرع.الان من دندون درد کشتم اینقد درستش نکردم خراب شده.ولی شوهر خواهرم خیییییلییی دستو دلبازه واسه خواهرم.دماغشو عمل کرده دندوناشو زیبایی کرده و لباسم ک نگم اصلا براش کم نمیزاره.خدا انشالله بیشترربده خدا ب تن مردایی ک ب زناشون میرسن سلامتی بده.

بنظرمم مردی ک هزینه میده مسئولیت پذیرع.الان من دندون درد کشتم اینقد درستش نکردم خراب شده.ولی شوهر خو ...

البته اینم بگم ک ما تو مرحله ساختن خونمونم هستیم.کلااز نامزدی تا الان همش در حال خرید یا جهیزیه ی شوهرم هستیم یا مناسبتایی مثل تولدم و روز زن و‌ عید و...ک همش طلا بوده 

تو این مناسبتا برام هیچی کم نذاشته هرچی دوست داشتم رو همون رو گرفت برام.فقط تو این مورد مقاومت میکنه نمیدونم چرا

البته اینم بگم ک ما تو مرحله ساختن خونمونم هستیم.کلااز نامزدی تا الان همش در حال خرید یا جهیزیه ی شو ...

اینم بگپ خواهرم خیلی سیاست داره رگ خواب شوهرش دستشه.ولی من اینجور نیستم..رگ خوابشو بدست بیارباسیاست با مهربونی.خرج کن بزار بفهمه زن خرج داره.ن اینکه فردا بری دعواکنی ن اصلا