2777
2789
انشاءالله به حق امام حسین ک چیزی نیس نگران نباش توکلت بخدا باشه .دکترا صدتا آزمایش و این چیزا ک کاره ...

دورت بگردم ممنونم از دعات و دلگرمیت 🥺🥺🥺💋💋

اره دقیقا اخه من این سردردارو چندساله دارم الان دیگه خیلی مزمن شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سردرد یک طرفه سمت چپ انگار با تبر زدن سمت چپ سرم چشمم میخواد از کاسه دربیاد منفجر بشه اینقد دردمیکنه ...

این یا میگرنه شدیده

یا چشات مشکل دارن 

تومور سرگیجه ی شدید باید حتما داشته باشی شدید هاااا

ولی بازم دلیل ب تومور نی سرگیجه برا میگرن هم هس

سردرد یک طرفه سمت چپ انگار با تبر زدن سمت چپ سرم چشمم میخواد از کاسه دربیاد منفجر بشه اینقد دردمیکنه ...

من بعضى وقتا يك سردردهايي ميگيرم كه دور از جون شما انگار ميخوام بميرم از شدت درد و تهوع 

ميگرن هست ، نگران نباش

من سال خدا گوش درد دارم نوار مغز گرفتم دکتر گف میگرن گوش داری اصلا هم درمان نشده چند ساله درگیرشم

عزیزممم انشالله ک خدا شفا بده خوب بشی گوش دردم خیلیییی عذاب اوره 🥺🥺♥♥♥

این یا میگرنه شدیده یا چشات مشکل دارن  تومور سرگیجه ی شدید باید حتما داشته باشی شدید هاااا و ...

سرگیجه ندارم اصلا ولی سردردش همراه با چشم چپمه اونم شددیددییییذدد

من بعضى وقتا يك سردردهايي ميگيرم كه دور از جون شما انگار ميخوام بميرم از شدت درد و تهوع  ميگرن ...

اره دقیقا منم اینجوریم اینقد بیحال میشم وتهوع احساس خالی بودن بدن میکنم حس مردن و. تجزیه شدن