2777
2789
عنوان

درد گوش کودک

182 بازدید | 17 پست

سلام پسرم هشت سالشه چندروزه گوشش درد میکنه دکتر بردم ازیترومایسن داده چندروزه داره میخوره ولی همش میگه گوشم درد میکنه واسه درد گوشش چیکارکنم چند بار بردمش دکتر اصلا افاقه نمیکنه واقعا نمیدونم چیکار کنم‌

چه دکتریه برا گوش درد آزیترو داده؟ باید کوآموکسی کلاو میداد و اینکه دوره سه روزش باید رد شه. تهوع هم داره؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تهوع نداره نمیدنم ازیتروداده دیگه پزشک عمومی بوده

پسر منم چند روز سردرد و گوش و گلو درد داشت دکتر بردم بهش آموکسی کلاو داد،،، الان خیلی خیلی بهتره 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نه تهوع نداره نمیدنم ازیتروداده دیگه پزشک عمومی بوده

باید آموکسی کلاو میداد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
پسر منم چند روز سردرد و گوش و گلو درد داشت دکتر بردم بهش آموکسی کلاو داد،،، الان خیلی خیلی بهتره&nbs ...

من یه بچه دائم مریض دارم از وقتی رفته مدرسه پدر منو دراورده اینم جدیترینشه که گوش درد گرفته قبل عید چند بار انفولانزا گرفت بیماری چشم گرفت واقعا دیگه بریدم 

من یه بچه دائم مریض دارم از وقتی رفته مدرسه پدر منو دراورده اینم جدیترینشه که گوش درد گرفته قبل عید ...

دقیقا پسر منم ۷ سالشه، امسال که رفت مدرسه از اولش یکسره مریض شد، دو روز خوبه، ده روز مریض و بدحال،،، حالا خداروشکر پیش دبستانیه، اگه کلاس اول بود خیلی از درساش عقب میموند

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من یه بچه دائم مریض دارم از وقتی رفته مدرسه پدر منو دراورده اینم جدیترینشه که گوش درد گرفته قبل عید ...

وقتی خوب شد بهش شربت ایمونیس بده، سیستم ایمنیشو قوی میکنه،، دکتر برای پسر من نوشت، منتها گفت بعد از خوب شدنش بخوره 

دقیقا پسر منم ۷ سالشه، امسال که رفت مدرسه از اولش یکسره مریض شد، دو روز خوبه، ده روز مریض و بدحال،،، ...

هربارم که مریض میشن کلی لاغرمیشن واقعا ادم میمونه چیکار کنه خدا همه بچه هارو در پناه خودش حفظ کنه

هربارم که مریض میشن کلی لاغرمیشن واقعا ادم میمونه چیکار کنه خدا همه بچه هارو در پناه خودش حفظ کنه

آره بخدا، پسر من از ۲۷/۸ شده ۲۰/۵ ،،،، دکتر اصلا باورش نمیشد 

وقتی خوب شد بهش شربت ایمونیس بده، سیستم ایمنیشو قوی میکنه،، دکتر برای پسر من نوشت، منتها گفت بعد از ...

دادم تو تاپیکام هم هست واقعا هم وقتی خورد خوب بود الان انگار اثرش رفته باز

دادم تو تاپیکام هم هست واقعا هم وقتی خورد خوب بود الان انگار اثرش رفته باز

دائم بهش بده 

ای بابا حالا چیکارکنم یعنی این اثر نداره☹️

والا برا پسر من که نداشت. به محض دادن آموکسی تبش قطع شد