2777
2789
عنوان

قد مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 78 پست
بستگی به قد طرف داره من‌خودم چون ریزم قد واسم مهم نیس چون هرچی باشه قطعا ازمن بلند تره😂

منم خیلی کوچولوام ولی واسم مهمه

خاستگارم 165 هس مامانم اینا میگن اشکال نداره همش دارم حرص میخورمممممممم😖😖😖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والله همسر من ۱۷۴ هستن

بسیار راضی ام و متناسب هستیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نه اینطوری نیست ، ۱۷۵ هم متوسطه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

به نظرم همه چی به قد نیست مثلا قد بلند خیلی لاغر جالب نیست بجاش قد متوسط با هیکل متوسط معقول تر ،و اینکه مهم علاقه بین افراد ،۱۷۵ خیلی کوتاه نیست ،اگر سوال در ارتباط با خود شماست مهم اخلاق و شخصیت شماست باتوجه به توصیف خودتون معقولین

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌