2777
2789
عنوان

دست به زن!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به احتمال زیاد دست بزن خواهد داشت  پسرا الگوشون رفتار پدرشون

من برادر خودم اصلاا شبیه پدرم نیست کاملا دوتاتقطه عکس همن هرچقدر پدرم صبوروریلکسه برادرم عصبیه.دلیلشم ایکن داداشم شبیه مادرم شده..معلوم نیست خیلی وقتا پسراشبیه مادرشون میشن

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
اگ یع پسری بامادرش بااحترام برخورد میکنه خواهرم ندارع ولی پدرشون مادرشونو میزده این چ رفتاری ممکنه ...

متاسفانه بچه ها بصورت ناخوداگاه از رفتارهای والدین تاثیر میگیرن

خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو کنی

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

ببین چقد سریع از تو کوره در میره 

حتی تو شوخیا مثلا ی چیز و پرت میکنه و چقد اون لحظه تو چهرش جدیت داره 

یا میزنه چجوریه تو شوخیا 

رفتارش با خانواده اش چجوری زود جوش و زود عصبی میشه و حتی بلند میشه برا طرف بزندش اینا همش نشونه اس 

ولی بازم تا ادم نره تو زندگی نمیفهمه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بنظرم کاملا موثره و احتمالش هست وقتی پدرش داشته ‌و. تصور کن کسی که اصن این صحنه رو ندیده باشه ، هر چقدر هم عصبانی بشه آیا به این موضوع زدن فکر می‌کنه ؟ خیر . یا خیییلی باید عصبی شده باشه دست خودش نباشه که اونم بعید می‌دونم . اما وقتی کسی همیشه دیده ، اولین چیزی که به ذهنش میاد زدنه . چند بار کنترل می‌کنه ولی بعدش دیگه دستش ول میشه حتی اگه نخواد شبیهش باشه . مگر اینکه هیچوقت نزاری به اونجا برسه و عصبی شه تا اون حد  

اگ یع پسری بامادرش بااحترام برخورد میکنه خواهرم ندارع ولی پدرشون مادرشونو میزده این چ رفتاری ممکنه ...

نگا کن بستگی دارع اگ خودش خستع شده باشه ن 

ولی احتمال الگوبرداری از پدرش هم هس