2777
2789

الان پریود هستی ؟یه حوله  که استفاده زیادی نداره رو داغ کن

رو بخاری بزارش و بعد چن دقیقه برش دار

من معمولا تو یه قابلمه کوچیک آب‌جوش میریزم و میزارم کنارم حوله رو میزنم توش آب اضافش رو میگیرم و میزارم رو شکمم

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا انجام میدم

تنها راهی که منو خیلی آروم میکنه همینه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
آره ولی به محض اینکه اثرش میره باز شروع میشه سه روز اول اصلا عذابه

چند سالته؟؟اگه هیچ مشکلی نداری سونو اینا دادی بخاطر سنت میتونه باشه هرچقد سنت بره بالاتر پریودتو بهتر میتونی کنترل کنی

شیاف دیکنوفناک عالیه اب روی اتیش قرص ضرر داره

اب روی آتیش قرص ضرر داره یعنی چی 

چند سالته؟؟اگه هیچ مشکلی نداری سونو اینا دادی بخاطر سنت میتونه باشه هرچقد سنت بره بالاتر پریودتو بهت ...

والا من از اولش تا الان درد دارم همه هم‌گفتن سنت بره بالا خوب میشه تا الان که نشده هر ماه دو روز سه روز میمیرمو زنده میشم دکترم زیاد رفتم هیچ مشکلی نیس فقط با قرص و شیاف و گرم کردن و اینا تحمل میکنم

چند سالته؟؟اگه هیچ مشکلی نداری سونو اینا دادی بخاطر سنت میتونه باشه هرچقد سنت بره بالاتر پریودتو بهت ...

26 سالمه از همون اول که پریود شدم درد داشتم تا این سن. کلا دو سه روز اول توی جامم هیچ کاری نمی‌کنم فقط قرص و استراحت 

والا من از اولش تا الان درد دارم همه هم‌گفتن سنت بره بالا خوب میشه تا الان که نشده هر ماه دو روز سه ...

منم همینم با قرص شیاف و دارو گیاهیی میگذرونم منظورم اینکه بعدها بهتر میفهمی چی بهتر دردتو میندازه

ایییییی انقد بدم میااد حس میکنم اونجا قد تونل وااا شده انقد فیییش میریزه😂😂😂 حس میکنی کووه ریزش م ...

وای گفتی

یا وقتی یه مدت نشستی بعد که تکون میخوری یا بلند میشه دوباره خونه که ریزش میکنه 😂

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱