2777
2789
عنوان

چه بارونی گرفت یه دفعه

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روبه رو خونمون دارن ساختمون سه طبقه می‌سازن نگران کارگرا شدم کارو تعطیل نکردن یه دفعه چیزی نشه

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
منم تهرانم بارون نمیاد 

جاهای مختلف هستیم دیگه یه جا که نیستیم

شهرستاناشم

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
جاهای مختلف هستیم دیگه یه جا که نیستیم شهرستاناشم

پس شاید به اینجاهم برسه من شرقم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

خدا خیرت بده انقد تو گوشی بودم یادم نبود لباس بیرون افتاب کردی تا تاپیکت رو دیدم رفتم سریع لباسام جمع کردم 😄

خودت باش کســــی هم خوشش نیامد نیامد اینجاکارخانه مجسمه ســـــــــــــــازی نیست😊😊
پس شاید به اینجاهم برسه من شرقم

آره امکانش هست

خدا خیرت بده انقد تو گوشی بودم یادم نبود لباس بیرون افتاب کردی تا تاپیکت رو دیدم رفتم سریع لباسام جم ...

ممنون الهی آمین

بیشتر دعام کن😁

چه زود یک سال گذشت ..... 

به خودت بیا عمرت همینطوری داره میره خانم......

امام زمان کمکم کن اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به بحق حضرت زینب  س