2777
2789
عنوان

متولدای ۸۱ ۸۲ ۸۳

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 113 پست
🤣ولکن باو.نوش جونشون اوناکجان من کجا🤣

😂

منم متولد ۸۰ دخترم یه ماهه دیگه ۵ سالش میشه

برم سنگر بگیرم الان پیداشون میشه😂

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۸۴ ام یه شوخر ۷۱ی دارم😑😑

😂😂اول فکر کردم نوشتی ی شوگر ددی ۷۱ ساله دارم پر و پشم و همه ریخت 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
سختت نیس؟ همش میترسم ازپسش برنیام😢

بستگی ب شوهر و بچه داره

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
😂😂😂وای ترو خدا انقد زود جلو نزنین من هنوز حتی عاشق ام نشدم هم سنام فرت فرت بچه و شاهرووو

دختر همسایه مادربزرگم اینا ۱۵ ۱۴ سالشه دوتا پسر داره 

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
ماشالله چ فعااال

🤷‍♀️

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
😂😂اول فکر کردم نوشتی ی شوگر ددی ۷۱ ساله دارم پر و پشم و همه ریخت 

نه بابا ولی خب شوهرم ۱۳،۱۲ سال بزرگتره

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم
😂😂😂وای ترو خدا انقد زود جلو نزنین من هنوز حتی عاشق ام نشدم هم سنام فرت فرت بچه و شاهرووو

خب قوی هستن زود 🤪🤪🤪بچه دار میشن ...منو الان میخورن الفرار😂😂😂😂😂

من به خدا ایمان دارم😍
من تنها چیزی که دیدم پرام ریخت یه خانم بود ۸۱ دخترش کلاس دوم بود ۷ سالش بود😑😑😑

😂😂😂این دیگ قفلهههه قفللل ینی چییی واقعاا

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
واقعا دختر منم متولد۸۴هست هنوز برای لقمه صبحانه آماده میکنم    

😂☺

دیگ شرایط زندگیه هرکسی فرق میکنه

من تو یه محیطی بزرگ شدم ک حس میکنم زودتر به بلوغ رسیدم ولی در کنارش با اینکه باردارم درسمم دارم ادامه میدمو خداروشکر راضیم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
اه چه حس بدی داره متولد ۸۴ فعلا نمیتونه یه گواهی نامه بگیره چون بچس بهش اجازه نمیدن بعد بچه ۲ ساله د ...

شاید واسه منو شما سخت باشه بعضیا واقعادست خودشون نبوده بنده خدا ها🙁