2777
2789
عنوان

شپش گرفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 27 پست

هیچی تاثیر ندارن.من موهام بلنده دوبار گرفتم هردوبارش اینطوری خوب شدم آخرین بار ۴ سال پیش بود ک ریشه کنش کردم

شامپو پرمترین.خانه بهداشت رایگان میدن.میری حموم ب اندازه موهات میزنی به سرت نیم ساعت میزارید بمونه تا شپش کشته بشه

میای بیرون روغن نارگیل کامل موهاتو چرب میکنی،شونه فلزی دندونه ریز با حوصله کل موهاتو می‌کشی ک تخم ها در بیان

هفته دیگه دوباره از مراحل رو انجام میدی(در طول هفته هرروز شونه فلزی بکشی که چه بهتر)

منم دعا کن

اصلا ناراحت نباش سس مایونز بخر موهاتو غرق کن توش انقد بزن رو موهات که کامل پوشیده بشه بعدش تا نیم س ...

مرسی که دلداری میدی🥹

روبالشیمو شستم انداختم آفتاب،  شال و روسریامم همینطور

باشه حتما عزیزم🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بده مادرت یاهرکس ک میتونه تخمارو دربیاره..شامپو مخصوص داره بزن ی شونه مخصوص داره تو حموم بزنی شپشا د ...

الان مامانم نگاه کرد شپش زنده توش نبود ولی تا تونست تخمای پرشو دراورد 🥲

مرسی که دلداری میدی🥹 روبالشیمو شستم انداختم آفتاب،  شال و روسریامم همینطور باشه حتما عزیزم🥲

اسفند بجوشون مثلا دو لیوان آب بریز بجوشه وقتی یک لیوانش بخار شد از صافی ردش کن سرد که شد اسپره کن رو موهات 

تاید دستی و سرکه هم برای شستن مو خوبه موثره

اگر بتونی موهاتو اتو بکشی یا اکسیدان بمالی رو موهات تخماشون میسوزه

و یه شامپو کوجیک هست داروخانه ها دارن اونم تخماشو خشک میکنه ولی آسیب جدی میزنه به موهات من بعد از استفاده از اون شامپو موخوره شدید گرفتم و هنوزهم درگیرشم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
اسفند بجوشون مثلا دو لیوان آب بریز بجوشه وقتی یک لیوانش بخار شد از صافی ردش کن سرد که شد اسپره کن رو ...

فکر کنم همون شامپو پرمترین باشه که کوچیکه

ولی فکر کنم هرچقدر هم راه خونگی برم باز باید شامپو هم بزنم نه؟ 

فکر کنم همون شامپو پرمترین باشه که کوچیکه ولی فکر کنم هرچقدر هم راه خونگی برم باز باید شامپو هم بزن ...

بله خودشه

اگه بزنی که خوبه تخمارو‌کلا خشک میکنه

ولی اصلا ناراحت نباش یه بیماری همه گیره 

شونه کردن موهاات خیلی موثره

مدام‌شونه بزن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
شامپو بزن و نشور  تو حموم بشین موهاتو دسته بندی کن با اون شونش همه جای موهاتو شونه کن آروم آرو ...

چقد کامل توضیح دادی 😍😍

دمت گرم

اسپری ملحفه رو داروخونه بگیرم؟ 

رو جعبه شامپو پرکترین شونه هم هست؟ 

داخلش هست ولی جدیدا دیدم خیلی نرمه

اگه بتونی خودت از بیرون پیدا کنی بهتره من ۴ سال پیش مبتلا شدم خریدم شونش محکم بود ولی جدیدا دیدم شونش از هم باز میشد دندونه هاش

چقد کامل توضیح دادی 😍😍 دمت گرم اسپری ملحفه رو داروخونه بگیرم؟ 

آره

عکسشو بزن تو گوگل میاره

شامپو پرمترین ۱ درصد بگیره درصد بالاتر نگیر چون ضرر داره

راستی شامپو ک میگیری زیاد نزنیا چون خیلی ام کف میکنه یه ذره بزن و همون هفته ای ی بار بزن بیشتر نزن چون زیادش ضرر داره

سس مایونز هم خیلی خوبه و موهاتو تقویت میکنه