2777
2789
عنوان

4 ساعت دیگه امتحان شیمی دارم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 25 پست

انشالله  ک میترکونی

و منی ک اول صبح یاد دوران مدرسه و دانشگاه افتادم و ...

چ دوران شیرینی بود الکی الکی استرس نمره و درس و کتاب داشتیم 

تهش هم فهمیدیم  زندگی مون ب هیچ کدوم از اون نمره ۲۰ هایی ک گرفتیم مربوط نبود 

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
خیلی ممنونممممم ربع ساعت اخرو نمیخونم ولی الان لازمه که صبح ها یادگیریم 10 برابره 🧠😭😂

اگه میگی خواندی و یادت نمیاد واقعا باید بیشتر ببه ذهننت استراحت بدی بفهه چی به چیه 😂 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اررره دیدم همشو بلد بودم 😂😂 انشالله واقعا نمره خوبی هم بگیرم 

بعد بیا بگو چطور بود امتحانت منم تگ کن انشاالله که خوب امتحانت بدی 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
ایتتیخیازیتزخفنتیتی انشاالله 

نفهمیدم چی گفتی ولی انشالله 😂

امتحانمو خوب دادم راضی ام  حساب کردم 19 شدم اگر هم جایی بی دقتی کردم و اینا 1 نمره کم کردم میش ...

عزیزم آفرین بهت انشالله بقیه امتحانت هم خوب بدی