از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ن منچاق بودم شروع کردم کالری شماری و کلا چیزای مضر رو حذف کردم بااینکه رژیم بودم ولی انرژیم دو برابر میشد ورزش میکردم حالم خوب میشد
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
کنار اومدم باهاش یعنی توجهی نکردم همش بگم اره اینطوریم و اینا دکتر و مشاوره اینارو به کل گذاشتم کنار آدما سمی زندگیمم دیگه تو زندگیم نیستن و کلا باچیزایی مثل فیلم و سریال طنز اینا سرگزمم
برای وسواس فکری و افسردگی من دکتر دارو نوشته اما مبترسم بخورم. ینی خوب میشم بخورم؟
شک نکن نخوردنت بدتر حالتو بد میکنه منم خیلی مقاومت کردم اخرش خوردم تازه میفهمم چقدر حالم بد بود و من نمیدونستم چقدر خودمو الکی اذیت کرده بودم وقتی جسمت مریض میشه میری دکتر قرص میخوری امپول میزنی خوب میشی چرا در مقابل مریضی روحت و قرص انقد میترسی؟ اگه بدون دکتر پیش بری و دارو رو یهو قطع کنی خطر داره ولی زیر نظر یه دکتر خوب باشی درمان میشی به وقتشم قطع میکنی داروتو