2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ک بیداری

الان افسرده نیستم خداروشکر 

دوسه سال پیش از فعل ماضی استفاده کردم دقت کن

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

سعی میکنم برم تو دل کارایی که افسردگی نمیزاره انجامشون بدم

مثلا ورزش میکنم ولی یهو خسته میشم یا مداوم انجام نمیدم اما به هر حال ی سری روزا انجام میدم

گاهی شده چند خط یه کتاب میخونم

از حرف زدن با آدما فراری‌ام اما زورم و میزنم که اینکار و نکنم

شما درمانش کردید؟

آره

حتما کتابای روانشناسی و فاز موفقیت بخون برای شروع خیلی روی روحت تاثیرمیگذاره 

و کتاب های صوتی جول اوستین هم عالیه برای از بین بردن افسردگی 

البته اینا برا شروع خوبه در کنارش روانشناس هم باشه عالیه

رژیم گرمیجات؟ 

ن من‌چاق بودم شروع کردم کالری شماری و کلا چیزای مضر رو حذف کردم بااینکه رژیم بودم ولی انرژیم دو برابر میشد ورزش میکردم حالم خوب میشد

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

کنار اومدم باهاش یعنی توجهی نکردم همش بگم اره اینطوریم و اینا دکتر و مشاوره اینارو به کل گذاشتم کنار آدما سمی زندگیمم دیگه تو زندگیم نیستن و کلا باچیزایی مثل فیلم و سریال طنز اینا سرگزمم

اول قرص نجاتم داد چون افسردگی شدیددد داشتم بعد هم ورزش و کتاب خوندن.. الانم میخام دیگه قرصهامو قطع کنم چون حالم بهتر شده

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
دوستانی که رژیم‌ گرفتن چطور رژیمی؟ اسم خاصی داره؟ 

الان تو پست رژیم یکی پرسیده بود توضیح داده بودم۰😂😂من رژیم فستیوال گرفتم تو گوگل راجع بهش بخون واقعا خوبه برای سلامتی هر انسانی

برای وسواس فکری و افسردگی من دکتر دارو نوشته اما مبترسم بخورم. ینی خوب میشم بخورم؟

شک نکن نخوردنت بدتر حالتو بد میکنه منم خیلی مقاومت کردم اخرش خوردم تازه میفهمم چقدر حالم بد بود و من نمیدونستم چقدر خودمو الکی اذیت کرده بودم وقتی جسمت مریض میشه میری دکتر قرص میخوری امپول میزنی خوب میشی چرا در مقابل مریضی روحت و قرص انقد میترسی؟ اگه بدون دکتر پیش بری و دارو رو یهو قطع کنی خطر داره ولی زیر نظر یه دکتر خوب باشی درمان میشی به وقتشم قطع میکنی داروتو

خدایاشکرت
الان تو پست رژیم یکی پرسیده بود توضیح داده بودم۰😂😂من رژیم فستیوال گرفتم تو گوگل راجع بهش بخون واقع ...

ممنون 

من قبلا رژیم زیاد میگرفتم 

اما الان یک ساعت غذام دیر میشه حالت تهوع میگیرم

لطفا به جز استارتر کسی ریپلای نکنه ممنونم