2777
2789

اول بگم ک‌ خداروشکر اگ تو زندگیم مشکل دارم سختی دارم غم و غصه دارم اما در عوضش ی همسر دلسوز و مهربون دارم ک خیلی عاشقمه و عاشقشم و تا حالا بالاتر و بهتر از گل بهم‌نگفته .خیلی احتراممو داره .احترام خودم خانوادم از همه بیشتر ...همیشه همراهمه کنارمه پشتمه..قربون صدقم میره. بخدا ی لحظه حس کنه حالم خوب نیس انقد گرفته میشه ک نگین. همین الانم قبل خواب بهم‌گفت تو همه کسمی.وجودم فقط تویی خانومم..خلاصه بگم ک خیییلی عاشق همیم خداروشکر علی الخصوص شوهرم نسبت ب من ....)اما مشکل اصلی

مشکل اصلی اینه ک حالا ب  هر دلیلی بردار شوهرم طلاق گرفته چن وقتیه..الان دوماه تمامه ک اومده خونه ما...متولد۷۲...و من واااااااقعا موذب هستم خیلی اذیتم..خسته شدم واقعا ...ی بچه شیرخوار ۵۱روزه هم دارم .اومده اینجا کار کنه ما تهران هستیم. و شوهرمم میدونه ک من خیلی اذیتم. تا الان بخاطر شوهرم چیزی نگفتم اما دیگه واقعا کم آوردم ب شوهرم گفتم خیلی معذرت میخوام اما بخدا من دیگه نمیتونم تحمل کنم واقعا اذیتم همش لباس کاملا پوشیده .همش توی اتاق..همش غذاهای مختلف..اصن شاید من بخوام تو خونم راحت باشم شاید بخوابم غذای ظهرمو شب بخورم و هزار شاید دیگه اما با وجود ....نمیتونم..شوهرم خیلی ناراحت شد. گفت من معذرت میخوام میدونم اذیتی بخدا درکت میکنم. اما توهم منو درک کن منکه نمیتونم بگم داداش از خونم برو یا چیزی دبگه بگم .یکم تحمل کنی میره..اما بچه ها بخدا شوهرم برا دلخوشی من این جوری گفت میدونم ک حالا حالا نمیره 😔😔.شوهرمم نمیدونه چیکار کنه دلم براش میسوزه بخدا...توروخدا نگین خونه داداششه و این حرفا...من اگ ی هفته اصن دوهفته میموند میگفتم باشه اما بخدا الان دوماهه ک اینجاس فردا میره تو سه ماه....بگید چیکار کنم ک متوجه بشم اذیتم لطفا راهنماییم کنید توروخدا.

از طرفی برا شوهرمم ناراحتم 😔😔😔 

بازبون خوش و نامحسوس بگه بچه تو گرما اذیت میشه و عرق سوز شده چون همش تو اتاقن بامامانش یا بگه کم اوردیم نمیرسونیم واسه خورد و خوراک بنالع تا شاید برع

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازبون خوش و نامحسوس بگه بچه تو گرما اذیت میشه و عرق سوز شده چون همش تو اتاقن بامامانش یا بگه کم اور ...

روم نمیشه .بخدا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم 

بخدا خسته شدم نمیکشم

شاید بهتر باشه بهش بگین وقتشه از همین تهران زن بگیره و یه خوته زندگی درست و حسابی تشکیل بده.واقعا تحمل کردن شرایط سخته اما قبول کنین سخت تز اون اینه که به برادرت چطوری بگی بره از اینجا یا فکر یه جای دیگه باشه.مگر اینکه دوباره زن بگیره یا کارش از تهران بره جای  دیگه

روم نمیشه .بخدا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم  بخدا خسته شدم نمیکشم

یگبار برای همیشه تمومش کن و بگین نمیشه که۱سال وایسه و عذاب بکشی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار