2777
2789

شوهر من وقتی اومد خواستگاریم سرباز بود خانوادش گفتن بهت کمک می کنیم خونه و ماشین می خریم هی بهش می گفتن زن بگیر اونم اومد سراغ من البته که خانوادش منو نمی خواستن دختر عموشو می خواستن. ولی خوب اوکی شدن دیگه و ازدواج کردیم حالا پول ماشینو که من از طلاهام دادم ندادن خونرو که ان قدر کم کمک کردن ماهی ۱۳ ملیون اجاره میدیم با یه بچه که سر اونم هی گفتن بیارید ما کمک می کنیم اونم نکردن باز من طلا دادم رفت. حالام برای خرجایی که برای عروسی دخترشون شد لنگ پولیم بهشون گفته حتی قرضم نمیدن در حالی که یه خونه دادن مستاجر ۲ تا زمینم تو شمال دارن ولی نمی فروشن انگار نه انگار این فقط تک پسره پیر شدیم شما بودید قطع رابطه نمی کردید؟ حالا من یه گردنبند برام مونده بود اونم فردا باید بفروشم تمام جوونیم رفت...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای این ک از بقیه انتظار داشته باشی رو پای خودت وایستا.بچه آوردی به امید این ک یکی دیگه کمک کنه؟؟؟؟‌مشکب از‌خودته .اونام برای چیزایی ک دارن زحمت کشیدن از سر راه ک نیاوردن.مگه دور از جون رو به موت هستن ک مال و اموالشان رو بدن به شما.بعدشم مگه کجا زندگی می‌کنی ک ۱۳ میلیون اجاره میدی؟؟؟

دشواره.

من که چیزی به ذهنم نرسید.

خداحافظ💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

عزیزم شما بعد اینکه دیدید سر عروسی و خونه رو حرفشون نموندن همونجا باید متوجه میشدید که فقط در حد حرف زدن هستن و تمام... الان هم به نظرم بهترین کار اینه که قبول کنید از اون خانواده به شما هیچ کمکی نمیشه و دیگه حتی یه هزار تومنی هم ازشون انتظار نداشته باشید... اینجوری زندگی رو راحت تر پیش میبرید تا اینکه بخواین رو یه مشت وعده ی پوچ حساب باز کنید❤️

از خدا بخواه کمکتون کنه روی پای خودتون وایسین که بهتر از هر راهی هس من همیشه میگم منت جیب خودتون بکش ...

آره واقعا باید دیگه نخوریم و نخوابیم فقط بدوییم

بابا هی نگین وظیفه شوهرته خودش می‌دونه وظیفشه ولی گفتن کمک میکنیم وقتی گفتن کمک میکنیم اینا هم توقع دارن لال میشدن چیزی نمیگفتن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

خوب شوهر شما یه زمانی سرباز بوده . همیشه که سرباز نیست .مگه همسرتون سرکار نمیره ؟ 

به نظرم شما باید روی خود همسرتون حساب باز میکردین نه خانوادش .

نمیشه واقعا انتظار داشت وقتی خودشون زنده هستن و زندگی دارن چون همسرتون تک پسره هرچی دارن بیارن بهش بدن .

قطع رابطه شما هم چیزی رو حل نمیکنه .الان فقط باید مشکل از ریشه حل بشه و همسر شما خودش به فکر کار و درامد و تامین خانوادش باشه نه اینکه منتظر باشه همیشه خانوادش کمکش کنن

منم همسرم تک پسره و صفر تا صد و خودش ساخت و خرج کرد و کمک خانوادش هم میکنه... من شخصاً نه قطع ارتباط نکردم ته دلم خب از این اوضاع خیلی راضی نیستم ولی شوهرم عاشق خانوادشه منم ب احترامش رابطه خوبی باهاشون دارم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی