2821
2789
عنوان

گرفتگی گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 21 پست

شما چن وقته گرفتی علتیمتون چیه

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
من هردفعه گردند میگیرم افت فشار میکنم جوری ک بالا نمیاد با سرم با نمک اسنا باید وایسم دورش بگذره ولی ...

ای خدا به امید خدا انءشالله زود خوب شی واست نذر میکنم گلی

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چن وقته گرفتی علتیمتون چیه

والا ما خانوادگی از وسط فروردین گرفتیم در حدی بود دختر ۵ سالم یک روز در میون باید واسش سرم می زدیم اصلاا حالمون خوب نبود.همه مریض بودیم یه ور، دخترم یه ور ۸ کیلو لاغر شد تو یک ماه بخاطر کرونا

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′
والا ما خانوادگی از وسط فروردین گرفتیم در حدی بود دختر ۵ سالم یک روز در میون باید واسش سرم می زدیم ا ...

ای وای بچه🙀🙀اسهال داشت؟

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
ای خدا به امید خدا انءشالله زود خوب شی واست نذر میکنم گلی

فدات بشم عزیزم ممنون از دل بزرگت شکرخدا که بهتری الان 

هر چی میخورد بالا میاورد.اسهال خونی شدید.بیچاره کم کم داره خوب میشه الان

ای وای من بچه چقد هذیت شده خدا باعث با نی این ویروس رو لعنت کنه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز