مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 عنوان رفتم دیدم که ...💔💔 | مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 31 پست حدودا دو یا سه تا دختر جدید رو فالو کرده . البته سه هفتست کات کردیم ولی هر وقت می بینم انلاینه هروقت می بینم پروفایلشو عوض کرده حالم بد میشه🙂🙂💔نمی دونم دلیلش چیه واقعا خودمم موندم ولی دست خودم نیست . 1402/02/19 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ته_تغاریم عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 397 اصلا من چرا باید بازم چکش کنم؟ نمیدونم والا خواهر از یه طرف گند کاریاش یادم میاد میگم بره بمیره از یه طرف دوست دارم باز ببوسمش🙂💔 قدیمیم دوستان🥲خصوصی درخواست ندین قبول نمیشه😙
افسانه75 عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 14 اخه واسه یه رابطه دوماهه سه هفتست دارم غصه می خورم 🙂🙂 رابطه ای نصفش به غصه بگذره به درد نمیخوره عزیزم خودتو درگیرش نکن بخند که با اندوه تو جهان دگرگون نمیشود 😄
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 نمیدونم والا خواهر از یه طرف گند کاریاش یادم میاد میگم بره بمیره از یه طرف دوست دارم باز ببوسمش🙂💔 ولی هیچوقت فراموش نمیشه . شاید فقط دردش کمتر شه
yad_dasht عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3037 هروقت میبینم حسی ک من تجربه کردم و بقیه ام تجربه کردن نمیدونم چرا بیشتر ناراحت میشمدفعه دیگه در مورد انتخابت دقت کن الانم عادیه گریه کن،جیغ بزن،ناراحت باشباما دردو دل کناما طرف اون نرو دیذیشم خودت رو بیخیال نشون بدهزمان همه چیو درست میکنه💚 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فروغ_8 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 7841 دست خودم نیست چیکار کنم ؟ بشین خصوصیات خوب و بدشو بنویس به بدیاش بیشتر توجه کن
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 رابطه ای نصفش به غصه بگذره به درد نمیخوره عزیزم خودتو درگیرش نکن نه منظورم اینه که دوماه ارتباط داشتیم سه هفته از کات می گذره در واقع میشه دوماه و خورده ای
ته_تغاریم عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 397 ولی هیچوقت فراموش نمیشه . شاید فقط دردش کمتر شه دلم گرفته 🥲 قدیمیم دوستان🥲خصوصی درخواست ندین قبول نمیشه😙
yad_dasht عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3037 اخه واسه یه رابطه دوماهه سه هفتست دارم غصه می خورم 🙂🙂 من ۴سال ناراحت بودم حاجی😑😂خاک تو سرم برا ی بی لیاقت اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 هروقت میبینم حسی ک من تجربه کردم و بقیه ام تجربه کردن نمیدونم چرا بیشتر ناراحت میشم دفعه دیگه در مو ... اینجل که روزی چند بار دربارش تاپیک می زنم . چون جایی جز اینجا ندارم .
yad_dasht عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3037 جایگزین کمک کنندست اصلااا با احساسات ی نفر دیگم بازی میشهتوروخدا مشاور الکی ندید اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
افسانه75 عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 14 نه منظورم اینه که دوماه ارتباط داشتیم سه هفته از کات می گذره در واقع میشه دوماه و خورده ... مردا هیچ وقت ارزش اینو ندارن که ماها خودمونو براشون اذییت کنیم عزیزم خودتو اروم کن وسمت هیچ جنس مخالفی نرومردا فقط به خودشون فکر میکنن بخند که با اندوه تو جهان دگرگون نمیشود 😄
فروغ_8 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 7841 اصلااا با احساسات ی نفر دیگم بازی میشه توروخدا مشاور الکی ندید وا عزیزم این رابطه قبلیش کات شده چرا جایگزین بد باشه.من خودم ۱۰سال بخاطر عشق اولم ناراحت بودم و نمیتونستم فراموشش کنم یه جایگزین پیداشد و اولیو تونستم بیخیال شم
yad_dasht عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3037 وا عزیزم این رابطه قبلیش کات شده چرا جایگزین بد باشه.من خودم ۱۰سال بخاطر عشق اولم ناراحت بودم و نمیت ... بعد ۱ سال اوکی ن۲ماه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فروغ_8 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 7841 بعد ۱ سال اوکی ن۲ماه یعنی۱سال بشینه غصه بخوره..بخدا من اگه میفهمیدم جایگزین انقد کمک میکنه ۱۰سال غصه اونو نمیخوردم.هرچند جایگزینم باید به دلت بشینه