2777
2789
[QUOTE=290057617] خیییلی ناز بودن ....   تجربش کردم ،دو سال پیش .... همیشه چشامون تو جمع   ...

آره چاقو میزدی خونشون در نمیومد . اون موقع نمیدونستم ولی  الان قشنگ میفهمم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

هزززااااا رو ی دلیل برا نشدن وجود داره .... ک ما حتی  ی دلیلشم  دُرست درک نمیکنیم . ....

حالا ما ک از رابطه اونا باخبر نیستیم ولی در کل اگر نشده چون آدم تلاشی براش نکرده خیلی راه هام بود باز باهم باشن ولی نخواستن:) مثه خیلیا

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ما ک از رابطه اونا باخبر نیستیم ولی در کل اگر نشده چون آدم تلاشی براش نکرده خیلی راه هام بود با ...

عجب ....

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر