2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 56 پست
چ میدونم 😔 همیشه دنبال یه راه واس تحقیر کردن آدمن 😑

والا خیلی عذر میخوام میگم‌ولی این دیگه مریضیه 

اهمیت نده خداروشکر کن من الان دوست دارم خدا از هر کدوم یدونه بهم بده اونم سالم لطف خدا رو در نظر بگیر این آدما اهمیت ندارن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روحش شاد😁😁😁😁 به زحمت افتادی خب یعنی جنین از روز اول لقاح دستگاه تناسلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستگاه تناسلی چیه دختر ...اون لحظه لقاح ک کروموز yوارد تخمک میشه جنین میشه پسر  و اگه کروموزوم xوارد بشه میشه دختر.

پس چجوری طرف میره تعیین جنسیت ivf????لقاح رو براش در مخیط ازمایشگاه انجام میدن بعد بررسی میکنن ببینن کدوم جنین پسره کدوم دختر ب  اساس کروموزوم ها.....بعد ب اون طرف جنسیت دلخواه رو منتقل میکنن .

فکر کردی وایمیستن جنین تو ازمایشگاه دوسه ماهش بشه بعد وارد میکنن؟؟؟؟الله اکبررررر🤣🤣🤣🤣

❤🥰
نیازی نبود اینقدر جدی پیگیر ماجرا بشی من فقط میگم سنگ مفت گنجشکم مفت حالا رعایت کردن که عیبی نداره ...

من برم سر خاک جنین شناس بینوا ...شمام ادامه بده راهنماییناتو.😐😀

❤🥰
دستگاه تناسلی چیه دختر ...اون لحظه لقاح ک کروموز yوارد تخمک میشه جنین میشه پسر  و اگه کروموزوم ...

چی بگم والا راهنماییهام تموم شد🤣🤣🤣🤣

پس چرا بعضی بچه ها ترنس میشن؟

یعنی نیمی مونث و نیمی مذکر هستن؟

خب یکی جواب منو بده کنجکاویم برطرف شه😁

چی بگم والا راهنماییهام تموم شد🤣🤣🤣🤣 پس چرا بعضی بچه ها ترنس میشن؟ یعنی نیمی مونث و نیمی مذکر ه ...

عزیزم اینا نقص دارن ...توی ivfکسی ک تعیین جنسیت میکنه جنین هارو چک میکنن ب لحاظ ژنی و این نقص ها....بعد انتقال میدن .

اما توی اقدام طبیعی قطعا این قابل تشخیص نیست 

❤🥰
از شما چه پنهون برا بچه دومم میخواستم این روشو عملی کنم پس هیچی🙃

اگخه پسر میخوای اولا فقط روز تخمک گذاری اقدام کن .

دوما بدن خودت گرم و قلبایی باشه ..از همه مهمتر رحم گررررررم و مکنده ..واسه همینا تلاش کن و مطمئن باش میشه

❤🥰
 انجامش صبر و حوصله و زمان میخواد 

ی چیز بگم من خودم همه رو انجام دادم ..فقط اقدامم اشتباه شد و خطا کردم ..بچم دختره .

در هرحال توی روش رژیم و اقدام طبیعی همه چیز۵۰ ۵۰هست...قطعیت نداره ...چیزقطعی میخوای تعیین جنسیت ivf

❤🥰
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز