2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما کجای تبریز زندگی می‌کنید هزینه مسکن چطوره؟

من جاهای متوسطشم  برای اجاره یا رهن برو دیوار شهرتو تنظیم کن روتبریز از قیمتا اطلاع پیدا میکنی ابجیم تویه اپارتمان ۲خوابه بااسانسور پارکینگ اجاره میشینه ۲۰۰میلیون ماهی ۳تومن جای متوسطشه 

از رو تعصب نمیخوام کلا میگم چطوره برا شغل ؟؟

برای شغل خیلی خوبه . اطرافش پر تولیدی و کارخونس . داخل شهر هم انواع اقسام تولیدی ها رو داره . بازارش هم بزرگو پررونقه . کارای صنعتیش هم خوبو پر رونقه. کارهای مهندسی هم ازهمه انواع هست. و ...

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عالیه واقعا ممنون از راهنماییتون

خواهش می کنم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یه جایی که هزینه مسکن مناسب با امکانات رفاهی خوبی داشته باشه بهم معرفی کنید

اگ بخوای جای خوب مهد راه بندازی شهرک باغمیشه،شهرک رشدیه،آبرسان، زعفرانیه،و....اینا نسبتا بالاشهرن

نه اگ جای شلوغ با تراکم جمعیت بالا میخوای طرفایی چهارراه عباسی وتوانیر خیلی خیلی شلوغه یعنی هرخونه چنتا بچه دارهیا یوسف آباد،لاله،ارم،مفتح و...اینا متوسط روبه پایینن 

یه جایی که هزینه مسکن مناسب با امکانات رفاهی خوبی داشته باشه بهم معرفی کنید

یاغچیان خوبه مثلا. نصف راه خوبه . نمی دونم آخه سلیقه ایه