2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 26 پست
تست قبل سیکل نه ها بعد ازسیکل

آخه مگه قبل سیکل نشون میده ، انقدر خرافاتی و بی سواد رفتار نکنید ، هیچچچچچ علائمی قطعی نیست فقط سونو دقیق و قطعیه

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آخه مگه قبل سیکل نشون میده ، انقدر خرافاتی و بی سواد رفتار نکنید ، هیچچچچچ علائمی قطعی نیست فقط سونو ...

یه هفته قبل ازبارداری نشون میده عزیزم

اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
منظورتون بیبی چک؟ اخه تا الان بارداریمو منفی نشون میده مثبت نمیشه

عزیزم بی بی چک که فقط تا همون دو سه هفته اول نشون میده بعدش دیگه نمیخواد تست بزنی با همون آزمایش خون که مشخص شد بارداری دیگه مگه هی باید تا پایان بارداریت تست بزنی هر لحظه  

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
عزیزم بی بی چک که فقط تا همون دو سه هفته اول نشون میده بعدش دیگه نمیخواد تست بزنی با همون آزمایش خون ...

من کلا نشون نمیده فقط منفی میزنه

آموزش ورکشاپ کیک..♥️
بچه خواب بود بیدار نشد دکتر تشخیص بده بعد یهو گفت دارم دختر میبینم

یه شکلات میخوردی قشنگ میچرخید انشاالله برا دفعه بعد 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
من کلا نشون نمیده فقط منفی میزنه

عزیزم دیگه تو این سن بارداری واسه هیشکی نشون نمیده (تو بیست و چند هفتگی)چون این تست درواقع اندازه گیری هورمون گنادوتریپین در ادرار زن بارداره که در روزهای اول حاملگی مرتب رو به افزایش است واسه همین همون اوایل بارداری جواب میده و بارداری رو تشخیص میده.دیگه بعدش بی تاثیره انجام دادنش

اون موقع که تست زدی اگه کمرنگ بوده پسره اگه پررنگ بوده دختره

در ضمن هر چقدر مقدار هورمون hcg  در ادرار بیشتر باشه رنگ نوار پر رنگتر دیده میشه و ربطی به جنسیت نداره. رنگ کمرنگ و پر رنگش دلیلش اینه