2777
2789
عنوان

بارداری😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 42 پست
خدا نکنه اخه چرا

تهوع دارم سوزش وحشتناک معده 

نه میتونم دراز بکشم نه بشینم نه بلندشم اتیش گرفتم😭😭

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم داغونه چهارهفتمه اتیش تودلمه ،دارم میسوزم ،تموم ذوقمو برد ،هیچی نمیتونم بخورم😭😭

وای منم همچینم

همش دلم چیزای خنک می خواد 

البالو هندوانه رو می زارم فریزر یخ بست می خورم 

کی موعدت بوده

وای منم همچینم همش دلم چیزای خنک می خواد  البالو هندوانه رو می زارم فریزر یخ بست می خورم  ...

من باردارم گلم چهار هفتمه

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
تهوع دارم سوزش وحشتناک معده  نه میتونم دراز بکشم نه بشینم نه بلندشم اتیش گرفتم😭😭

ای داد چقدر سخخخت...

من شنیدم که میگن کسایی ک حالشون بهم میخوره ویتامین ب بدنشون کم‌هست

حالم داغونه چهارهفتمه اتیش تودلمه ،دارم میسوزم ،تموم ذوقمو برد ،هیچی نمیتونم بخورم😭😭

خیلی سخته قشنگم میدونم ولی تهش خوبه وقتی بچتو میدت ت دستات ول زجر کشیدنات از یادت میره🥺🥲

ای داد چقدر سخخخت... من شنیدم که میگن کسایی ک حالشون بهم میخوره ویتامین ب بدنشون کم‌هست

تهوع خالی نیست ،سوزشه پدرمو دراورده 

خیلی سخته قشنگم میدونم ولی تهش خوبه وقتی بچتو میدت ت دستات ول زجر کشیدنات از یادت میره🥺🥲

کاش زودتر این سه ماه تموم شه حال منم خوب شه😭

رفتی دکتر؟ 

این هفته نوبت دارم بگم برام قرص بنویسه وگرنه فک نکنم زنده بمونم