lollipup مدیر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 432 عنوان بچه ذکر یا ودود چیه | مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 51 پست منظورم اینه فقط بلید بگیم یا ودود یا ی آیه بلندتره؟ 1402/02/19 | 10:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mary5813 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 8312 سلام عزیزم میشه یه لحظه بریند تو پروفایل من ببینید چیزی از تایپیک هام هست برا خودم هیچی نمیاد انگار ... همه ی تایپیکات سرجاشه🙂
tapit عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 900 حرز امام جواد را چکار کنیم بگذارم پیشم اگه میخای همیشه تاثیر بزاره ببند به بازوت
امیرفؤاد عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2573 اگه میخای همیشه تاثیر بزاره ببند به بازوت آخه نوشتنش میگن خیلی آداب داره من دوست دارم برای پسرم بنویسم یه نمازمداره انگار السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
tapit عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 900 آخه نوشتنش میگن خیلی آداب داره من دوست دارم برای پسرم بنویسم یه نمازمداره انگار من یه کلیپ از بهجت دیدم داشت میگف حرز امام جواد و ۴قل ببند به بازوتوی کیف باشه . میتونی از مرجع تقلید بپرسی. ولی عالیه این حرز
امیرفؤاد عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2573 من یه کلیپ از بهجت دیدم داشت میگف حرز امام جواد و ۴قل ببند به بازو توی کیف باشه . میتونی از م ... آره مبگه رو پوست آهو باشه یابز قاب نقره بعد توکیف یابازوبند نمازم داره که باید بخونی آماده میفروشن اما نمیشه اعتماد کرد السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست