2821
2789
ببین کلا یکی پوشاک زنانه یکی لوازم ارایشی یکی سوپر مارکت درامدش خوبه 

لوازم آرایشی رو گفتم بهش ولی میگ ی سری از محصول ها تاریخ مصرف دارن و اگه تا تاریخشون فروش نره داستانه

😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوازم آرایشی رو گفتم بهش ولی میگ ی سری از محصول ها تاریخ مصرف دارن و اگه تا تاریخشون فروش نره داستان ...

خب اگه میگی جای مغازه خوبه فروش میره ایشالله . 

کلا هرچی زدی ایشالله که براتون خوب باشه . حتما هر روز دعای رزق و روزی رو اول صبح که مغازه رو باز میکنی بخون . هر روز اسفند دود کن . امیدوارم خدا به کسب و کارتون رونق بده 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

اگر می خواید در فضای مجازی و تو گوگل بدرخشید و برندت سر زبونا بیفته، حتما سری به سایت سازان افق بزن! معجزه میکنه!!

اما اگر تصمیم گرفتید یه انلاین شاپ حرفه ای با قیمت بسیار ارزان راه اندازی کنید، خرید سایت آماده کیف و کفش را بهت پیشنهاد میدم.
راستی راستی اگر خواستی محصولاتت را تو صفحه اول گوگل ببینی پس وقت و تلف نکن و برای مشاوره، این فرم را پر کن!!

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز