2777
2789
عنوان

میترسم...

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 52 پست
اتفاق خاصی و بدی رو تو این مدت تجربه کردی؟

میدونم شاید خیلی مسخره باشه ولی یکی از معلما ک یجورایی میشه گفت از خودکشی نجاتم دادو بشدت عاشقش شدم و هنوزم ادامه داره ولی زندکیم حتی از اون موقه هم بدتر شده:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای دقیقااا

میگم که من دقیقا حس تو رو دارم 

صبح ها با خودم می جنگم تا حاضر بشم از تختم بیام بیرون و برم مدرسه از مدرسه و آدماش متنفرم و می ترسم بدجوری از همشون می ترسم 

منم از دستش دادم ولی دوباره کلی سعی کردم جذبش کنم و الان باهام حرف میزنه ولی خیلییی سرددد و بی احساس

برای خودت احترام قایل باشه . چرا با ادمی که سرده باهات ارتباط داری

بشین برنامه های زندگیتو بنویس و برای رسیدن بهش تلاش کن 

تو لایق بهترین هایی 

خدایا مرا آن ده که آن به   
نمیدووونم کل روزم با این فکرا تموم میشه و شبا تا صبح گرریه

به مادرت گفتی این حرف ها رو ؟ ببرتت مشاور یا خودت باهاش صحبت کن آروم بشی .. اصلا نترس عزیزم مگه آدم از ۱ساعت بعد خودش خبر داره ..لذت ببر از زندگیت 

🤪
برای خودت احترام قایل باشه . چرا با ادمی که سرده باهات ارتباط داری بشین برنامه های زندگیتو بنویس و ...

چون دوسش دارممم

چون از خودکشی نجاتم داد نمیتونم بش فکر نکنممم

طرف حرفم همه ی اون آدماییه که دارن اینو می خونن

دوستای عزیز تنها حرفی که همیشه می زنید همینه دوران نوجوانی دوران نوجوانی این چیزا طبیعیه و اینا .....

ما داریم درد رو با همه ی وجودمون حس می کنیم مهم این نیست که به خاطر چیه می خواد به خاطر بلوغ باشه یا نباشه مسیله اینه ما حسش می کنیم ما درد می کشیم 

پس خواهشاً انقدر نگین به خاطر بلوغه

راه حل بدین