2777
2789
عنوان

اگه کباب نخورم جنینم وزن نمیگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 43 پست
بچه های با سن ۴۰ هفته معمولا همون ۴ به بالا میشن

معمولا میشن

ولی برای من ۳و ۶۰۰ بود

پس جزو اون معمولیا نبودم😊

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
معمولا میشن ولی برای من ۳و ۶۰۰ بود پس جزو اون معمولیا نبودم😊

تنش سلامت

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قارچ بخور یا حبوبات. میوه و بستنی به خاطر قندی که دارن وزن میدن به جنین ولی پروتئین برای تکامل سیستم عصبی جنین مفیده نه وزن گیریش. سویا هم پروتئین زیاد داره حالا نمیدونم تو بارداری مجاز به استفاده هستین یا نه.

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
دیگه بچه اولم طبیعی بود دومی هم طبیعی بدنیا اوردم بعد نمیدونستم وزنش زیاده انقد زایمانم سخت بود بچه ...

الهی عزیزممم🥺داغون شدی پس. ماه آخر دیگه وزنش مشخصه، دکترت نباید میزاشت طبیعی انجام بدی☹

حالا که گذشته انشالله خودتو بچه هات همیشه سالم باشید عزیزم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الهی عزیزممم🥺داغون شدی پس. ماه آخر دیگه وزنش مشخصه، دکترت نباید میزاشت طبیعی انجام بدی☹ حالا که گذ ...

عزیزمی ممنون ان شاءالله که خدا به شما و خانواده تون سلامتی و دلخوش عاقبت بخیری عنایت کنه 

عزیزمی ممنون ان شاءالله که خدا به شما و خانواده تون سلامتی و دلخوش عاقبت بخیری عنایت کنه 

فدات عزیزم. زنده باشی❤😘😘ممنونم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه اولم وزنش همیشه یه هفته عقب تر بود تو 39 هفته 2850 بود این هنوز سونو وزن نرفتم.. 35 هفته گفته ...

نخودچی رو حتما امتحان کن 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
عزیزم قارچ بخور یا حبوبات. میوه و بستنی به خاطر قندی که دارن وزن میدن به جنین ولی پروتئین برای تکامل ...

خیلی ممنونم عزیزم 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

حرف همه رو ول کن اگه دکترت توی سونو تشخیص داده که وزن بچه کمتر از حد نرماله مجبوری پروتئین بخوری که ...

به من گفت دو قلوهات ریزن چی بخورم؟؟ منم کباب سختمه درست کنم ابگوشتی راحته برام

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
به من گفت دو قلوهات ریزن چی بخورم؟؟ منم کباب سختمه درست کنم ابگوشتی راحته برام

کلا پروتئین خوبه گوشت ،مرغ،تخم مرغ

آبمیوه طبیعی 

اگه مشکل نداری بستنی هم خوبه 

نخودچی

شیرخرما 

بادام 

موز

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
از همینا که با کشمش میخورن؟؟