2777
2789
عنوان

قدم ۱۵۰ کوتاه‌؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزیز دل حجامت چه تحولی می‌خواد توی بدن ایجاد کنه که مردم دراز بشن؟! حجامت « هیچکاری » نمی‌ ...

حجامت خون های کثیف بدن رو خارج میکنه گردش خون .... افزایش میده درکل خیلی عالیه تمام اطرافیانم با حجامت رشد قد پیدا کردن نمیدونم چطور اما نتیجه های خوبی گرفتن؟!(؛

اتفاقا عزیزم  خواهرم حجامت کرد ۵ سانت رشد کرد ولی من خیلی میترسم بکنم

ببخشید عزیز دل، واقعا عذرمیخوام 

شما فکر کنم حجامت رو برای انسان با کود برای گیاه 

جابجا گرفتین؟!

عزیز دل، حجامت چیزی جز یک روش کاملا ابلهانه، بی فایده و مضر برای بدن انسان نیست

پزشکی، حجامت رو کاملا رد می‌کنه 

خواهر شما توی سن رشد بودن و “حجامت کردن” هیچ تاثیری توی افزایش قد اون عزیز نداشته 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
حجامت خون های کثیف بدن رو خارج میکنه گردش خون .... افزایش میده درکل خیلی عالیه تمام اطرافیانم با حجا ...

عزیز دل

این متن که درباره همین دروغ ابلهانه حجامت و خون کثیف که فرمودید رو بخونید:

« وقتی خون را تحت استرس و فشار قرار بدهیم، دچار ترکیدگی گلبول قرمز می‌شود که حاصل آن در مجاورت اکسیژن هوا، تغییر رنگ خون است؛ این پدیده بسیار عادی است و خون ناشی از فصد ( رگ‌زنی ) خون را هم اگر تحت استرس و فشار و بادکش قرار بدهیم، گلبول‌های خونی می‌ترکد و اگر در مجاورت اکسیژن هوا قرار بگیرد، سیاه می‌شود. » 

عزیز دل، چیزی به عنوان خون کثیف به اون شکل که فکر می‌کنید وجود « نداره » 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
ببخشید عزیز دل، واقعا عذرمیخوام  شما فکر کنم حجامت رو برای انسان با کود برای گیاه  جابجا ...

پزشکی خودش یه علم تجربیه یعنی بر اساس و پایه تجربه معمولا در گذر زمان تغییر میکنه و نظریه جدید جای قبلی رو میگیره 

بعد شما اساس رو بر این علم که پایدارم نیست قرار دادی؟ 

لطفا هرچیزی که میگی قبلش باید با دلیل و سند ثابت کن نه اینکه بگی چون یکی یه چی گفته پس حتما درسته

حجامت خونهایی که فاسد شدند و نمیتونن کارایی قبل رو داشته باشند و از طرفی هم جای خروج ندارند میتونه خارج کنه تا خون پاک بیاد و فعالیت کنه

به نظرت من قد میکشم ۱۵ سالمه و ۱ماهه پریود شدم 

اره چون خیلی از پریودت نگذشته

سریعتر به دکتر متخصص غدد مراجعه کن

اول میفرستن از زانوت عکس بگیری که ببینند صفحات رشد بسته نشده باشه بعد دارو میدن

تا صفحات رشد بازه باید اقدام کنی

نمیتونند صفحات رشد رو باز نگه دارند چون در آینده منجر به نازایی میشه

عزیز دل این متن که درباره همین دروغ ابلهانه حجامت و خون کثیف که فرمودید رو بخونید: « وقتی خون را ...

اینکه در اول متنتون نوشتید ابلهانههه؛ واقعا جای تاسفه نتونستید محترمانه تر نظرتونو بیان کنید به هر حال من از تجربیاتی که اطرافیانم داشتن و نتیجه گرفتن خب من که از همه ی جوانبش خبر ندارم خیلی از پزشکا تجویز میکنن🤦🏻‍♀️

عزیز دل این متن که درباره همین دروغ ابلهانه حجامت و خون کثیف که فرمودید رو بخونید: « وقتی خون را ...

عمر مفید گلبول قرمز 90 روز هست 

یعنی عملا بعدش یا باید جذب بشه یا دفع

این قرمزی که شما میگید خیلی غیر علمیه چون بعضی ها وقتی پریود میشن خون بسیار روشنی دارند و حتی یا اینکه در مجاورت هوا و اکسیژن هم هست سیاه نمیشه حتی خون دستمون هم چاقو میبره 

پزشکی خودش یه علم تجربیه یعنی بر اساس و پایه تجربه معمولا در گذر زمان تغییر میکنه و نظریه جدید جای ق ...

عزیز دل، چیزی به عنوان خون کثیف به اون شکل که فکر ‌می‌کنید وجود نداره 

برای یکی از کاربر های عزیز هم فرستادم، برا شما هم میفرستم

این متن رو بخونید: 

وقتی خون را تحت استرس و فشار قرار بدهیم، دچار ترکیدگی گلبول قرمز می‌شود که حاصل آن در مجاورت اکسیژن هوا، تغییر رنگ خون است؛ این پدیده بسیار عادی است و خون ناشی از فصد خون را هم اگر تحت استرس و فشار و بادکش قرار بدهیم، گلبول‌های خونی می‌ترکد و اگر در مجاورت اکسیژن هوا قرار بگیرد، سیاه می‌شود.

عزیز دل

شما که می‌گید پزشکی علم پایداری نیست

میشه خود حضرت‌عالی بفرمایید که چرندیات مثل همین حجامت چه پایه و اساس محکمی برای خودشون دارن؟ 

چند صد سال پیش از روی نادونی و بی‌سوادی یک غلطی کردن و سراغ حجامت رفتن

چرا باید توی این دوره دنبال این روش ابلهانه باشیم؟