2777
2789

خانه داری خیلی خوبه آرامشی داره که تو هیاهو بیرون نیست همیشه دوست دارم تو هفته حداقل یه روز بتونم تو خونه باشم و کارای خونه رو با عشق انجام میدم

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. 

چه بگویم 

سعی کنیم غذا هامون خوشمزه و با تزیین باشه 😃... تو اینستا یا گوگل کلی کلیپ هست آموزشی. 

خونه رو تمیز نگه داریم. 

ورزش کنیم. 

لباس های شیک بپوشیم. 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
سلام.  چه بگویم  سعی کنیم غذا هامون خوشمزه و با تزیین باشه 😃... تو اینستا یا گوگل کلی ک ...

امضاتون 👍😍

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
امضاتون 👍😍

❤️🥰عزیزین

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
سلام.  چه بگویم  سعی کنیم غذا هامون خوشمزه و با تزیین باشه 😃... تو اینستا یا گوگل کلی ک ...

سلام سلام 😍

موافقم باهات عزیزم 

این خونه تمیز نگه داشتنه خیلی مهمه 

من تازه ازدواج کردن تو این مورد ضعف دارم تا ریخته پاش میشه از دستم در میره دیگه😅 

سلام سلام 😍 موافقم باهات عزیزم  این خونه تمیز نگه داشتنه خیلی مهمه  من تازه ازدواج کرد ...

دستت میاد عزیزم نگران نباش کنم اول ها اینجور بودم

الان اگه شلوغ باشه اعصابم بهم میریزه. 

راستی عزیزم خوش اخلاقی خیلیییی خوب و مهمه🥰

این مهم ترین ترفند برا زن و شوهره 

بقیه حاشیه اس

به نظر من نود درصد حال و هوای آدم های خونه بستگی به خانم خونه داره

به خاطر همین سعی میکنم خوب باشم شاد باشم تا دنیای بقیه آدم های خونه شاد باشه و این شادی دوباره به خودم برمیگرده چون من عاشق شون هستم

به خاطر شادی اونها هر روز

روزتر از بقیه بیدار میشم تا بتونم با ظاهری مرتب و لبخند بهشون صبحانه بدم 

هر روز با دخترم ورزش میکنم که سالم باشم و راه سالم بودن رو یاد بگیره 

کتاب میخونم و تونستم اونها رو هم کتاب خوان کنم

در مورد مسائل اخلاقی و اجتماعی و سیاسی توی خونه حرف میزنم و دیگران رو میارم وسط بحث و  این یه شگرد چون شوهرم خیلی ساکت و کم حرف بود ولی حالا همدم و هم‌صحبت دخترم شده و این خیلی برای یه فرزند لازمه

نماز رو همه با هم می‌خونیم و این خیلی لذت داره

دختر کوچیکم رو پارک می‌برم و از خنده هاش جون دوباره می‌ گیرم

غصه های شوهرم رو میخرم و بهش دلگرمی  هدیه میدم

توی درس های دخترم بهش کمک میکنم تا بتونه امروز و فردا اعتماد به نفس بیشتری داشته باشه

و در نهایت شب ها دیرتر از همه میخوابم تا وقتی عزیزانم صبح بیدار شدن محیط زندگی شون مرتب  باشه  

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

به نظر من نود درصد حال و هوای آدم های خونه بستگی به خانم خونه داره به خاطر همین سعی میکنم خوب با ...

ویییی خدا چه حس خوبی ازت گرفتم عزیزم

ایشالله همیشه زندگیت همینقد شیرین باشه

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
ویییی خدا چه حس خوبی ازت گرفتم عزیزم ایشالله همیشه زندگیت همینقد شیرین بشاه

ممنونم   

از من بهت نصحیت:  شادی رو خودت بساز منتظر نباش شادی رو برات بسازن   

به همسرت انرژی مثبت بده و گناه از زندگیت دور کن اگر زندگیت روی ریل خوشبختی نیفتاد بیا من رو فحش بده  

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

به نظر من نود درصد حال و هوای آدم های خونه بستگی به خانم خونه داره به خاطر همین سعی میکنم خوب با ...

الهیییییییی عزیزم😍😍

چقدر قشنگ نوشتی 

من که بهت افتخار میکنم اینقدر عاشق هستی 

ممنون از اینکه این متن رو به اشتراک گذاشتی ❤️

ممنونم     از من بهت نصحیت:  شادی رو خودت بساز منتظر نباش شادی رو برات بسازن   ...

ایول عزیزم عالی بود ❤️

الهیییییییی عزیزم😍😍 چقدر قشنگ نوشتی  من که بهت افتخار میکنم اینقدر عاشق هستی  ممنون ا ...

ممنونم ان شاالله قلب مهربونتون همیشه به شادی بتپه