2821
2789
من چهار روزه عمل کیست مویی بسته انجام دادم جراح من گفت اصلا لیزر رو قبول ندارم بیشتر تبلیغاته خدا ر ...

امیداورم زود خوب شید❤

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
منم مدت زمان برام بیشتر اهمیت داره

ببین کلا طول میکشه تا مثل قبل بشی شاید یه سال 

اما از لحاظ اینکه یه سره خوابیده باشی و سختی پانسمان مثل عمل باز نیست یعنی یه هفته همش خوابیدی و فقط با شامپو بچه شستشو میدی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سال ۹۹ هنوز که نه ولی خیلی میترسم باز عود کنه همیشه ترسشو دارم عمل باز کردی؟

لیزر کنید اون قسمت رو

آره من عمل باز کردم حالا نمیدونم دکترش بد بود یا هر چی...دوباره باید عمل کنم 

میشه یکم توضیح بدید؟ بخیه خورد؟ چقدر طول کشید خوب شه؟ 

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
ببین کلا طول میکشه تا مثل قبل بشی شاید یه سال  اما از لحاظ اینکه یه سره خوابیده باشی و سختی پا ...

آره عمل باز دو هفته استراحت داره.

این چطور؟

لیزر کنید اون قسمت رو آره من عمل باز کردم حالا نمیدونم دکترش بد بود یا هر چی...دوباره باید عمل کنم& ...

اره بخیه میزنه ولی حالت بخیه زدنش جوریه که مشخص نیست بخیه خورده  جراحی پلاستیک میکنه دقیقا نمیدونم محل رو چطوری باز کرد اما بعد باز کردنش و در اوردن غده لیزر کرد که هیچ مویی نمونه چون اگه یه ذره بمونه باز همون میشه 

بعدم بخیه زد بعد یه هفته کشیدم بخیه رو و با شامپو بچه روزی دوبار میشستم تا کم کم خوب شد 

اره بخیه میزنه ولی حالت بخیه زدنش جوریه که مشخص نیست بخیه خورده  جراحی پلاستیک میکنه دقیقا نمید ...

درد داشتید؟ 

نه اصلا با بی حسی عمل کردم  بعدشم اصلا درد نداشتم چون زخم بسته اس

ممنونم❤

امیداورم زود خوب شید❤

ممنونم امروز یکم تب دارم و بالای بخیه ورم کرده خیلی نگرانم عفونت نکرده باشه 😢😢

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

ممنونم امروز یکم تب دارم و بالای بخیه ورم کرده خیلی نگرانم عفونت نکرده باشه 😢😢

عی باباا.. ایشالا که چیزی نیست