2777
2789
عنوان

شوهرم قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 21 پست
من مخالف این نیستم چرا گفتی کی از مادر نزدیک تر ولی خب حتما دلیلی داشته ک ازت خواسته ب مادرت نگی &nb ...

واقعا نیاز به هم صحبت داشتم شب عید پسر مریض شد اون خوب شد اون پسرم مخملک گرفت اون خوب شد دخترم ابله مرغون گرفت خوب شد اون دوتا پسرم ابله مرغون گرفتن خخوب شدن همسرم مریض شد اون خوب شد پسر کوچک دچار سوختگی شد وبیمارستان ودرگیری هنوز در گیر اون بودم ناگهان دخترم اینجوری شد دیگه بریده بودم داشتم داغون میشدم

خدایا نظری شاید بشود فرجی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خانم نیستم . از نظر من قهرش بچه گانه هست ولی از اونجایی که از شما خواسته که نگی نباید میگفتی . به هر دلیل دوست نداشته کسی چیزی بدونه و شما حرفشو زمین انداختی. این میتونه باعث بشه  از این به بعد  شما رو امین حرفاش ندونه و رو بیاره به مخفی کاری

واقعا نیاز به هم صحبت داشتم شب عید پسر مریض شد اون خوب شد اون پسرم مخملک گرفت اون خوب شد دخترم ابله ...

بمیرم واقعا میدونم پسر منم ابله گرف دمار از روزگارم درومد کاملا درکت میکنم !

خب دلیلی داشته از اینکه ازت خواسته ب مامانت نگی؟

بمیرم واقعا میدونم پسر منم ابله گرف دمار از روزگارم درومد کاملا درکت میکنم ! خب دلیلی داشته از اینک ...

نه کسی ندونه تو زحمت نیفته همین حالا انگار تا الان بقیه میومدن پرستاری بچه ها رو میکردن یکی از بچه هام یک سال وسه ماه‌ هست فکر هم ابله گرفت. هم دچار سوختگی شد مگه یه نفر چقدر جون داره 

خدایا نظری شاید بشود فرجی
نه کسی ندونه تو زحمت نیفته همین حالا انگار تا الان بقیه میومدن پرستاری بچه ها رو میکردن یکی از بچه ه ...

اخی اونم واقعا دلسوز  این‌موضوع بوده اشکال نداره باهاش صحبت کن 

الان مشکلتون حل شد؟