2777
2789
عنوان

شما با پزشک ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 85 پست
معلمم شما چب

من فریلنسر

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با پرستار ازدواج کردم .مترون بیمارستان هست.با شیفتای سنگین. درآمدش خیلی خوبه ولی شیفتای سنگین اعص ...

منم شوهرم کارش ازاد ولی همش تنهام😐

تو بچه داری وخرید مهمانی هیجا باهام نیس

و افسردگی گرفتم بابت این موضوع و بسیار پرخاشگرو عصبی شدم

خیر( میدونم بهم حمله میکنن)😂😂😂 ولی دندون پزشک بله😂

چون شرایط کاریشون رو دوست ندارم و ترجیح میدم همسرم وقت کافی برای خانوادش داشته باشه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
اره ازادم همینه با کی ازدواج کنیم پس

😂😂

با یکی ک وقتی بیاد خونه وقت واست داشته باشه حتی شده ۵دقیقه امااا مفید

من ک میاد خسته میخوابه خونه شده هتل و من خدمه هتل

بعضی وقتا خیلی کم میارم