2777
2789
دوسش دارم فقط میگه بچه نمیخواد من بچه دوست دارم مجبورم قبول نکرد بسازم ولی حسرت بچه همیشه باهام ...

بچه نمیخواد دیگه چی از این بهتر😐

منم بچه نمیخوام

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که عشقه 😁

خیلی 🥺مخصوصاً نون خامه ای 😍😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بستگی داره چی باشه اگه یه خوراکی عادی باشه مثل چیپس که مضره ولی میخورم اگه شخص باشه که نه کنارش می ...

نه شخصه نه چیپس کلا یه راهه که درسته راه خوبیه اما روح روانت رو بهم میریزه 

🌺
به نظرت میتونی تا آخر عمر حسرت مادر نشدن رو به جون بخری؟؟ پس برا چی ازدواج میکنی؟  امیدوارم وا ...

نمیدونم میتونم یا نه

ولی نمیتونم بگم ازدواج کنسل

چون فراموش نمیشه

2 سال تمام باهاشم

نمیتونم فراموش کنم

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
نه شخصه نه چیپس کلا یه راهه که درسته راه خوبیه اما روح روانت رو بهم میریزه 

شاید انتخابش کنم صرفا چون راه خوبیه🤷🏻‍♀️

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
نمیدونم میتونم یا نه ولی نمیتونم بگم ازدواج کنسل چون فراموش نمیشه 2 سال تمام باهاشم نمیتونم فرام ...

به خودت تلقین کردی...عشق مهمه خیلی ولی قرار نیست ماندگار باشه..انشاله خیره

چطور باهاش اشنا شدی؟🥲ولش شیرزنی ک تونستی ولش کنی👌

مجرد بودم رفتم یه مهمونی ک حال و هوام عوض شه یکی تعارف زد منم زدم کلی خندیدیم خیلی بهم حال داد، چند سالی زدم، بعد از ازدواج مجبورشدم ترک کنم، اما الان ک چندسال گذشته اسیبشو دارم میبینم 

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰
وای 😂 😂 میترسم از شدت نفرتش به بچه بگه سقط کن

نه دیگه قاتل نیستن

حتی احتمال داره در آینده نظرش عوض شه