2777
2789
عنوان

چند روز بعد تاخیر بی بی مثبت شد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 41 پست
احتمالا بارداری به جا این همه بی بی زدن یه تست بتا میدادی 

من اخه قرار بود پری شم برم ای وی اف نمی‌دونم چرا اینجوری شد 

میترسم اصلا برم آزمایشگاه امروز وقت سونو هم گرفتم ولی از استرس نرفتم

اخه باید تا الان پر رنگ می‌شد پنج روز تاخیر دارم 

دکترم میگفت برا بی بی چک ۱۵روز برا بتا۸روز تاخیرمناسبه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو عکس چیزی مشخص نیس چون خیلی خیلی کمرنگه حس میکنم اصلا خط خود بی بی چکه

هاله ش رنگم داره و یکمی صورتیه یا بی رنگه؟ 

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
من اخه قرار بود پری شم برم ای وی اف نمی‌دونم چرا اینجوری شد  میترسم اصلا برم آزمایشگاه امروز و ...

نترس عزیزم هیچی نمیشه 

تو بااین استرس 

Ivfکتی مخای چی بشه 

خودتو رها کن بخدا من از استرس بچه توام قلبش تشکیل نشد الانم حاملم استرس دارم برا قلب ولی خودمو هعی آروم میکنم بچه ک نیستی مخای مامان شی خودتو جم کن

یعنی خیلی زود بی بی زدم خیلیا میگن حتی روز موعد براشون مثبت میشه

آره میگن ولی اینجوریم خوبه ک صبرکنی

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

نترس عزیزم هیچی نمیشه  تو بااین استرس  Ivfکتی مخای چی بشه  خودتو رها کن بخدا من از ...

بعد دوسال اقدام فهمیدیم همسرم تعداد اسپرم سالمش کمه 

اصلا بهم ریختم شدید دیگه بخاطره اون گفتم میرم ای وی اف

که اینم فعلا اینطور شده خدا کنه باردار باشم

15روز بعد از تاخیر بی بی چک بزنیم؟ 

آره واقعا اینجوری مطمعنتره من خودمم سردخترم ک بارداربودم تاقبل ۱۵روز منفی بود همه چی بعد۱۵روزمثبت 

رنگ متمایل به صورتی نداره ولی مثل سایه هست بعد خشک شدن هم یکمی مشخص میشه

اگه رنگ نداره مال خود بی بی چکه احتمالا

برا منم پیش اومده که حس کردم هاله داره ولی هربار هاله بدون هیچ رنگی بوده منفی بوده

هاله ای که مثبته حتی یه کوچولو مایل به صورتیه

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤