2777
2789
عنوان

شمالیا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 63 پست
من شاید منطفه های رشتم بگردم چندتاشو میگید بی زحمت

من زیاد نمیشناسم ولی اطراف منظریه خونه هاش خوبه ما پارسال۸میلیارد خریدیم ک رفت واومدمون راحت باشه مسافرت میریم الان میگن اونجا۱۲میلیارد شده

ولی بع نظرم لاهیجان اکبر آباد خونه بخری خوبه من نامزدم اونجایی هستن خونه هاش خوبه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه خوب 😂 خداکنه منم برم همینطوری باشه  عاشق هوای بارونی ام

منم دوس دارم ولی ما نوزاد داریم همش نگران اون بودیم یا تو‌ماشین بودیم یا هتل زندونی شده بودیم .نه دریا انچنان رفتیم نه جنگل

درخواست دوستی نمیپذیرم
ما یکی از اشناهامون بهشهری هستن خونوادگی مهاجرت کردن به امل و راضی هستن بعدم هر کدوم از این شهر ها ...

چقدر خ‌وبه همسایه خوب نعمته بخدا الان من با فامیل تو ی ساختمونیم انقدر اذیت میکنن ک نگو. ساری اتفاقا لوکیشن زدم از آمل و محمودآباد دورتر بود

آینده روشنه  
شماره اون املاکی ک میگی درست راهنماییتون کردو داری؟

ن من ندارم من پدرم رفتن خریدن من فقط قیمتش میدونم بقیش دیگ نپرسیدم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

شماره اون املاکی ک میگی درست راهنماییتون کردو داری؟

تو اینترنت بزن منطقه پایین بالا متوسط رشت همه منطقش میاره دیوار هم قیمت زده کلی املاکی هست .ملک باید آدم پولش زیاد باشه اون موقع پیدا کردن منطقه خوب خیلی راحته

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
تو اینترنت بزن منطقه پایین بالا متوسط رشت همه منطقش میاره دیوار هم قیمت زده کلی املاکی هست .ملک باید ...

میدونم زدم ولی ترس داره آدم ایشون گفت املاکی منصف بوده به هر املاکی هم نمیشه اعتماد کرد

آینده روشنه  
میدونم زدم ولی ترس داره آدم ایشون گفت املاکی منصف بوده به هر املاکی هم نمیشه اعتماد کرد

عزیزم نخوندی هشت میلیارد پول دادن منصف ربطی ندار اون  دید پول دارن بهشون بالا شهر معرفی کرد ...خودت هم زرنگ باش قبل رفتن هر شهری ببین قیمتا چطور .کلن شمال لاهیجان رامسر نوشهر چالوس بابلسر متل قو اینا با کلاس هستن و برا تفریح .اگ امکانات میخوای مثل دکتر خوب و این چیزا رشت 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم نخوندی هشت میلیارد پول دادن منصف ربطی ندار اون  دید پول دارن بهشون بالا شهر معرفی کرد ... ...

اره راست میگی من برای سرمایه گذاری میخوام البته میخدام بدم اجاره

آینده روشنه  
اره راست میگی من برای سرمایه گذاری میخوام البته میخدام بدم اجاره

اگ فقط برا سرمایه گذاری میخوای زمین بخر .اگ جایی رو میخوای هر چند بیای حال هوات عوض بشه تو شمال خونه بخر خیلی خوبه