2777
2789
باید وقتی علائم شروع میشه تو نیم ساعت اول مسکن بخورم که قطع بشه وگرنه تا ۳ روز ادامه پیدا میکنه.. ای ...

مسککن زیادم خوب نیست واقن

من اینقد خوردم دیگه الان باید دو تا ژلوفن بخورم خوب شه

استامینوفن و اینا هیییچ تاثیر نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید وقتی علائم شروع میشه تو نیم ساعت اول مسکن بخورم که قطع بشه وگرنه تا ۳ روز ادامه پیدا میکنه.. ای ...

آره همینه من یادمه بعد کنکور دی تا چند روز سر درد بودم وای خیلی بد بود 

وای نگو  همین الانش دارم میمیرم از سر درد رلم میخاد سرمو بکوبم دیوار نمیتونم هر سری هم زلوفن ...

منم تازه یکم چشمامو بسته بودم ی ذره تهوعم از بین رفته اومدم ببینم کسی تجربه ای داره دارو دوست ندارم میخواستم بدونم کسی بوده چیزی بخوره آروم کنه که همه دوستانم با دارو آروم میکنن بیشتر خودشونو 

خیلی خیلی سعی کن قرص نخوری پوکی استخوان میاره کیسه اب گرم و امتحان کن تو اتاق تاریک بزار رو چشمت و سرت 

اگر میگرنت با تهوع نیست گلاب و عسل بخور بقیه دوستانم ی سری چیزا گفتن نخوریم اونا رو ببین ان شالله از بین بره میگرنت

مسککن زیادم خوب نیست واقن من اینقد خوردم دیگه الان باید دو تا ژلوفن بخورم خوب شه استامینوفن و اینا ...

اوهوم بدن مقاوم میشه ولی من سردردام زیاد نی چون رعایت می کنم استامین ساده هم اون اول اثر داره ولی اگه بگذره هیچی 

منم با بوی ادکلن عطر وای اصن اسمشم میاد حالم بد میشه وقتی سر دردم شروع میشه میزنه ب چشمام وای الانم ...

الهی عزیزم 🥺اتاق و تاریک کن کیسه اب گرم بزار رو سرت اگر با تهوع نیست میگرنت عسل و گلاب بخور 

اولین باره می‌شنوم چه جالب ممنون از راهنماییت 

قربانت حالا امتحان کن ضرر که نداره من واقعا دوران پریودم مرگم بود ولی شیاف که استفاده میکنم خیلی خوبه به معده هم آسیب نمیزنه که هی مسکن بخوری 

منم تازه یکم چشمامو بسته بودم ی ذره تهوعم از بین رفته اومدم ببینم کسی تجربه ای داره دارو دوست ندارم ...

وای خیلی بده خیلی عذابه دیگه اصن قرص مسکنم تاثیر نداره مگر اینکه دو سه تا ژلوفن بخورم خوب شه ک اونم کلی عوارض داره یا باید حوله داغ بزارم روی سرم

کیسه آب گرم که معجزس برام

مسککن زیادم خوب نیست واقن من اینقد خوردم دیگه الان باید دو تا ژلوفن بخورم خوب شه استامینوفن و اینا ...

چاره ای نیست یه دونه بخوری بهتر از اینه که سه روز بخوری

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

قربانت حالا امتحان کن ضرر که نداره من واقعا دوران پریودم مرگم بود ولی شیاف که استفاده میکنم خیلی خوب ...

خدانکنه گلم اره حتما امتحان میکنم دورازجونت اخی 🥲