2777
2789
خب اگ اون پسر  وابستع تو شه جی؟؟احساسات اونو ب بازی میگیری خدارو خوش نمیاد  الان منم سینگ ...

وا حب همون اول بهش میگم دوست پعمولی باشیم وازهم هیچ گونه انتظاری حق نداریم داشته باشیم

خب ببین فرق میکنه دیگه. پسر به عنوان رابطه دوستانه و یا عاشقانه. رابطه عاشقانه که با هر آدمی نباید ...

اگه به گذشته برمیگشتم هیچوقت رل نمیزدم فقط دوست عادی داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ ترین تاپیگی که نیاز داشتمو خوندم مرسی

فدات عزیزم♡موفق باشی دوستم

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
حالا دوست شو اگرسنت ۱۷ به بالاست، عقده ای نشی

هرکی رل نزنه عقده ای میشه؟😐عجب!

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

[QUOTE=289718659]۲۰ سالمه قبلن رل داشتم ولی کات کردم الان ۱۲ روزع کامل خدافظی کردیم و۶ ماهه کات کردیم[/QUOTEاگر به شوخی و خنده بگذرونی و از رل بودن مهارت ارتباط با جنس مخالف، حرف زدن و شناخت پیدا کنی خوبه ولی اکه ازین اوسکولایی که فاز برمیدارن و گریه و زاری  بهتره رل نزنی 

[QUOTE=289718659]۲۰ سالمه قبلن رل داشتم ولی کات کردم الان ۱۲ روزع کامل خدافظی کردیم و۶ ماهه کات کردی ...

مشکل اینه قبل رل زدن رفیق داشتم و فاز برنمیداشتم بعد رل احساساتی شدم ونمیدونم چطوری رفتار خواهم کرد

مشکل اینه قبل رل زدن رفیق داشتم و فاز برنمیداشتم بعد رل احساساتی شدم ونمیدونم چطوری رفتار خواهم کرد

ول کن بابا ازهمه جا بلاک کن تموم، بعدشم همون رفیق معمولی شو فاز رل و اینا بر ندار اگر طرف ادم نیست واقعا

دیگه ۱۷ ،۱۸ سال خوبه دیگه وایسه ۳۰ سالش شه؟  تو این سن همه هیجان هست و کیف داره و ذوق و شوق، ب ...

نه عزیزم نگفتم تا ۳۰ صبر کنه که

۱۷ ،۱۸هم ولی زوده

اوج احساسات و هورمون ها و...

منم ۱۷ سالمه ولی بخاطر یه ذوق و شوق موقت که تهش نامعلومه خودمو درگیر نمیکنم

حالا برای هرکس متفاوته،صلاح مملکت خویش خسروان دانند

حالا تو بشین درستو بخون 

من چی میگم تو چی میگی😂😂