بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
[QUOTE=289718659]۲۰ سالمه قبلن رل داشتم ولی کات کردم الان ۱۲ روزع کامل خدافظی کردیم و۶ ماهه کات کردیم[/QUOTEاگر به شوخی و خنده بگذرونی و از رل بودن مهارت ارتباط با جنس مخالف، حرف زدن و شناخت پیدا کنی خوبه ولی اکه ازین اوسکولایی که فاز برمیدارن و گریه و زاری بهتره رل نزنی
دیگه ۱۷ ،۱۸ سال خوبه دیگه وایسه ۳۰ سالش شه؟ تو این سن همه هیجان هست و کیف داره و ذوق و شوق، ب ...
نه عزیزم نگفتم تا ۳۰ صبر کنه که
۱۷ ،۱۸هم ولی زوده
اوج احساسات و هورمون ها و...
منم ۱۷ سالمه ولی بخاطر یه ذوق و شوق موقت که تهش نامعلومه خودمو درگیر نمیکنم
حالا برای هرکس متفاوته،صلاح مملکت خویش خسروان دانند