2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با ازدواج با یه مرد از خونواده پولدار

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚

نمیدونم چطوری ولی هرچی هست توروخدا کارگری نرین😔 من امروز رفتم گوجه چیدم توی این گرمای خوزستان بچه کوچیکم بام بود به خدا وقتی اوردمش خونه حالت تشنج داشت ازصبح گرما توسرش بود حالش بدشد😔😔

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭

[QUOTE=289713703]برو سراغ یادگرفتن ی حرفه ی پر درامد مث ارایشگری .[/QUOمیدونی شوهرم قصدداره اپلای کنه منم دوس دارم برم کوتاهی یاد بگیرم ولی واقعا نمیدونم موفق میشم اگه اپلای همسرم درست بشه یانه گاهی کلا ناامید میشم میگم بریم تو غربتم هیچ کارنمیتونیم کنیم

۳٠٠ کار کردم همون سیصد تومن اومدم خرج دکتری بیمارستان کردم الان رسیدم خونه😔 فقط خدا برامون معجزه کنه که روزی رنگ پول ببینیم

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
[QUOTE=289713703]برو سراغ یادگرفتن ی حرفه ی پر درامد مث ارایشگری .[/QUOمیدونی شوهرم قصدداره اپلای کن ...

حتما یاد بگیر خیلی خوبه.

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
میترسم اگه اپلای همسرم درست شد اونجا نتونم کارکنم زبان بلد نیسم و...

زبان رو تو محیط بری زود یاد میگیری .دوستم رفته دبی ارایش دائم کارمیکنه انقد وضعش توپ شده.اونم زبان بلد نبود

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم