2777
2789
عنوان

درچه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداروشکر من از این برهه ی حساس بودن گذشتم😂😂😂 آخه من خودم شال نمی‌زنم و عروسی هامون مختلطه او ...

نامزد منم چشمو دل سیره ولی این دخترا دور از جونتون خیلی چمشونم 

البته نامزدمم الان کچله ها باز😂😂

دیشب از دست شوهرم ناراحت بودم دیوونه بازی درآوردم کلی خودمو حرص دادم انگار با خودم دشمنم چند تا هم آرامبخش خوردم امروز از صبح تا شب توی رختخواب بودم خدا کنه فردا اوکی بشم.شوهرمم که باهام قهره

نامزد منم چشمو دل سیره ولی این دخترا دور از جونتون خیلی چمشونم  البته نامزدمم الان کچله ها باز ...

😂😂😂😂👐🏻 پس نگران نباش 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
دیشب از دست شوهرم ناراحت بودم دیوونه بازی درآوردم کلی خودمو حرص دادم انگار با خودم دشمنم چند تا هم آ ...

محلش نزار هیچ اسیبیم به خودت نزن 

حالتو درک میکنم ولی برعکسش باش بروز نده توام حرصش بده لباسای خوشگل بپوش کلی به خودت برس جلو چشش بزن بیرون بادوستات برو بیرون کافه سینما 

بزار بترکه 

محلش نزار هیچ اسیبیم به خودت نزن  حالتو درک میکنم ولی برعکسش باش بروز نده توام حرصش بده لباسای ...

من نه کار دارم نه خانواده ای پشتم.دوستای این دوره و زمونه هم که از دشمن بدترن. شبیه روانیا شدم .خدا به دادم برسه. حداقل به خاطر دخترم که اون مثل من نشه

رفتارام خیلی غیر عادیه بااینکه صددرصد اعتماد دارم ولی باز شکاکم  حساسم حتی رو فامیلاش  ح ...

اگر از دستش دادی،بدون مقصر خودت بودی 

همینقدر این مسئله واضح هست 

اگر دوستش داری،حلش کن

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
میخوام مطیع من باشه هرچی من میگم اون بشه 

حرفی ندارم.

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]