2777
2789
عنوان

بنظرتون افسرده هستید یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 50 پست

خیلی پر انرژیم توی کارام از هر بدبختی یه چیز مثبت پیدا می کنم 

ولی قطعا شرایط سخته تو این مملکت اما از طرفی امید دارم به تغییراتی که در اینده حتما به وجود میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور به این نتیجه رسیدی که فقط ما ایرانیا اینطوریم؟

چون میبینم وقتی از ایران دوستام با اقوام میرن مهاجرت میکنند چقدر حالشون خوبه چقدر جایی که زندگی میکنن رفاهه پسر داییم آمریکاس میگه این جا از بچگی تو مدرسه رو بچه ها سرمایه گذاری میکنن کلی وقت میزارن برای که استعداد بچه هارو پیدا کنن قدرت خرید خیلی خوبه و خیلی چیزا دیگه بعد تو ایران معلم بازنشسته باید دنبال شغل دوم باشه وگرنه از بدبختی میمیره 

حتما میگن نه این حرفا چیه؟؟؟رو خودت عیب نذار ،برو زندگیتو بکن خدارو هم شکر کن که هیچ مشکلی نداری!!!

من سابقه خودکشی هم دارم از سال ۹۷ به معنای واقعی کلمه زندگی نکردم ، پانیک شدید هم داشتم . 

دکتر گفت وسواس فکری ، نشخوار ذهنی هم دارم نیاز به رفتار درمانی و گفتار درمانی همراه با خانواده داری اینو گفتم مامانم دیوونه شد 🥲

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من سابقه خودکشی هم دارم از سال ۹۷ به معنای واقعی کلمه زندگی نکردم ، پانیک شدید هم داشتم .  دکت ...

وسواس فکری و نشخوار ذهنی واقعا آزار دهندست...یه دکتر بود میومد شبکه ی آموزش تو برنامه ی حال خوب،دکتر حنیف صادقی...تو گوگل سرچ کن دو تا برنامه راجع به وسواس فکری و نشخوار ذهنی داره ،حتما نگاه کن..البته ویدیو های مربوط به امید و نا امیدی و رضایت از زندگی رو هم ازش نگاه کن ،خیلی خوبه...دکتر خوبی هست و صحبتای خوبی می‌کنه بر خلاف خیلی از روانشناسا...

من سابقه خودکشی هم دارم از سال ۹۷ به معنای واقعی کلمه زندگی نکردم ، پانیک شدید هم داشتم .  دکت ...

روانشناس خوب خیلی خیلی موثره ...منم درگیر یه سری مشکلات شمام و میفهمم چقدر سخته...ولی مطمئنم مشکلاتمون قابل حله

روانشناس خوب خیلی خیلی موثره ...منم درگیر یه سری مشکلات شمام و میفهمم چقدر سخته...ولی مطمئنم مشکلاتم ...

مشکلات قابل حله ولی من دیگه توان جنگیدن ندارم 🥲

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)