من حس میکنم همه ما ایرانی ها یه افسردگی پنهانی داریم من خودم فک میکردم افسردم فقط الان میفهمم مامانمم افسردس خدایا این چه بدبختی ما رو به این دنیا فرستادی ....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چطور به این نتیجه رسیدی که فقط ما ایرانیا اینطوریم؟
چون میبینم وقتی از ایران دوستام با اقوام میرن مهاجرت میکنند چقدر حالشون خوبه چقدر جایی که زندگی میکنن رفاهه پسر داییم آمریکاس میگه این جا از بچگی تو مدرسه رو بچه ها سرمایه گذاری میکنن کلی وقت میزارن برای که استعداد بچه هارو پیدا کنن قدرت خرید خیلی خوبه و خیلی چیزا دیگه بعد تو ایران معلم بازنشسته باید دنبال شغل دوم باشه وگرنه از بدبختی میمیره
من سابقه خودکشی هم دارم از سال ۹۷ به معنای واقعی کلمه زندگی نکردم ، پانیک شدید هم داشتم . دکت ...
وسواس فکری و نشخوار ذهنی واقعا آزار دهندست...یه دکتر بود میومد شبکه ی آموزش تو برنامه ی حال خوب،دکتر حنیف صادقی...تو گوگل سرچ کن دو تا برنامه راجع به وسواس فکری و نشخوار ذهنی داره ،حتما نگاه کن..البته ویدیو های مربوط به امید و نا امیدی و رضایت از زندگی رو هم ازش نگاه کن ،خیلی خوبه...دکتر خوبی هست و صحبتای خوبی میکنه بر خلاف خیلی از روانشناسا...