2777
2789
عنوان

خانومای آشپز تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از شب قبل نخود رو خیس می‌کنم برای هر نفر یه مشت نخود می‌ریزم. فرداش گوشت رو با بسته‌بندی می‌ذارم توی آب گرم که آب بشه آب که شد نخود و گوشت و یه پیاز متوسط رو چهار قاچ‌ می‌کنم آب می‌ریزم می‌ذارم روی گاز. آب جوش که اومد زیرش رو کم می‌کنم مدام هم کف روش رو می‌گیرم یه ساعت که گذشت یه مقدار روغن داغ می‌کنم توش زردچوبه می‌ریزم و یه مقدار رب نفت می‌دم می‌ریزم توی آبگوشت من گوجه نمی‌ریزم دوست نداریم دو ساعت بعد سیب زمینی، لیمو عمانی، ادویه شامل نمک، فلفل سیاه و قرمز و یه ذره ادویه جنوبی دارم اضافه می‌کنم دو ساعت بعد آبگوشت آماده‌ست. اگه توی زودپز بذاری زمان فرق داره که من نمی‌ذارم نمی‌دونم. 

من با روش اون اشپز معروف صدا سیما میپزم..و به روش دیزی قدیم..

اول گوشت رو با دنبه میریزم تو قابلمه یا دیزی بعد پیاز رو به چهار پنج قاچ بزرگ تقسیم میکنم میریزیم روش

بعد اب میریزم روش اب که جوش اومد

نمک زردچوبه فلفل سیاه مرزه و رب و نخود میریزیم

نیم ساعت اخر سیب زمینی 

شوهرم عاشق ابگوشتای منه..البته من توی دیزی میپزم

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤

روش من 

پیاز بزرگ رو ریز خرد کنید تفت بدید یکم طلایی شد گوشت رو بهش اضافه کنید خوب تفت بدید حبوبات از قبل خیس شده رو هم یکم تفت بدید ( لپه برای ابگوشت مرغ )  نخود و لوبیا و هر حبوباتی که تو ابگوشت استفاده میکنید زرچوبه رب و ادویه هایی که دوست دارید رو اضافه کنید ادویه هایی که من استفاده میکنم فلفل قرمز دارچین اویشن خیلی کم نعنا ،ترخون ،مرزه خشک هم خیلی خوشمزه میکنه ابگوشت رو یکم با گوشت و حبوبات ادویه ها وسبزی خشک رو هم تفت بدید رنگ روغن که قرمز و خوش رنگ شد آب اضافه کنید اواخر پخت سیب زمینی و یکی دوتا گوجه هم اضافه کنید بعد پختن سیب زمینی ها ابگوشت اماده هست 

گوشت و دنبه و نخود با یه دونه پیاز که باید فقط پوستشو بگیری سرشو نزن که موقع پخت پر پر نشه اینارو با آب بزار بپزه  بعد چند ساعت که گوشتت حسابی پخت دنبه و پیاز دربیار تو یه ظرف دیگه حسابی بکوب بعد رب و مرزه خشک و نمک و ادویه بهش بزن بزار رو شعله خامی رب گرفته بشه بعد اضافه کن به آبگوشتت نیم ساعت بزار مواد قشنگ به خورد هم برن اها یادم رفت یک ساعت پایانی پخت هم سیب زمینی پوست بگیر بنداز تو ابگوشت بپزه سیب زمینو جدا هم میتونی بپزی چون بعضیا میگن طعم گوشت از بین میبره 

این آبگوشت خیلی مشتی میشه اگه هم دنبش زیاد باشه که عاااااااااالی میشه

بفرما عزیزم 😂

یه مشت کوچیک نخود یه مشت کوچیک لوبیا سفید میشوری خیس میدی

تو یه قابلمه گوشت آبگوشتی و دو عدد پیاز پوست گرفته شده درسته ودو عدد هویج پوست گرفته شده و نخود و لوبیا و یک عدد لیمو عمانی و یک فلفل دلمه کوچیک میریزی و دوسوم قابلمه رو آب میریزی میزاری خوب بپزه 

یک ساعت مونده به سرو دوعدد سیب زمینی پوست میگیری و میشوری

بعد یه قابلمه روحی کوچیک بردار  دمبه و پیاز رو از آبگوشت در بیار بنداز تو قابلمه روحی و با گوشت کوب بکوبش و به دمبه و پیاز، نمک فلفل، رب وزردچوبه و دارچین اضافه کن و بزار رو شعله تا ربش سرخ بشه

فلفل دلمه ک زهم گوشتو گرفته رو هم از قابلمه در بیار بندازه بره

حالا رب و ادویه و دمبه و پیاز ک سرخ کردی در حد 5دقیقه به همراه سیب زمینی ها به آبگوشت اضافه کن

بعد سیبا پخت آماده ی سروه

برای گوشت کوبیده هویج و لیمو عمانی رم با گوشت و سیب و نخود لوبیا بکوب 

عالی میشه

مرسی گلم ممنونم 😍

اول که نخود یا لوبیا رو خیس کن تا صبح چند  بار ابشو عوض کن 

گوشت رو هم بزار تو یخچال تا صبح یخ باز بشه 

صبح اول یه پیاز رو نگینی کن بعد تفت بده 

بعد بهش نخود لوبیا وعصاره قلم اظافه کن 

مثلا ساعت هفت بزاری تا ۱۱ قشنگ امادس 

نیم ساعت آخر بهش رب اظافه کن 

اگه نخود خالی میزاری  ما خودمون نخود اسفناج درست میکنم خیلی عالی میشه 

یکم اسفناج خورد شده ویکم سبزی قرمه که تفتداده باشی در آخر میزنیم وکه عالی میشه