2777
2789
عنوان

پرسینگ زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا هستن کارشون تمیزه و ظریف 

یه جا واسه نافم رفتم، خیلی بد و کج زد. دیگه واسه زبون رو هنوز جرات نکردم برم

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
من جمعه میزنم اگ خاستی بعدش عکس میفرستم اگ دوس داشتی بیا کرج برو جایی ک من زدم بزن

عالی  

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

یکم به انسانیت  خودتون احترام بزارید اخه رو زبون واسه چی چیه؟ 

خوشت میاد ؟

حتی رو بینی هم به نظرم زشته 

بدن ما امانت خداست حالا عمل بینی و ژل لب باز میگی قشنگه اخه زبان که چی 

اصلا درک نمی کنم 

توهین نیست برام سواله

یکم به انسانیت  خودتون احترام بزارید اخه رو زبون واسه چی چیه؟  خوشت میاد ؟ حتی رو بینی ه ...

شخصیتا فرق میکنه 

و همچنین علایق 

چون شما خوشت نمیاد قرار نیست بقیه هم دوست نداشته باشن وارد بحث دین و خدا و اینام نمیشم چون دین و مذهب و هر کوفته دیگه ی هر ادمی ماله خودشه و بس ....!!!