2777
2789
هم درس میخونم هم کارمیکنم هم به ناچار مجبورم جبوپسر مردم مراعات کنم و خیلی خودمو نشون ندم هم بینهایت ...

درست میشه عزیزم اینو بدون که هیچ حالی دائمی نیست و همه آدما تو یه بازه زمانی افسردگی رو تجربه میکنن 

فقط نیاز به زمان داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حواست به افکارت باشه که به منفی فکر نکنی اولش سخته ادم فکر میکنه نمیشه ولی بمرور زمان با تمرین میشه

اگه کتابی راجب این موضوع مشناسید معرفی کنید لطفا 

ممنون 🙏💚

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
اگه کتابی راجب این موضوع مشناسید معرفی کنید لطفا  ممنون 🙏💚

من کتاب صوتی زیاد گوش دادم. تو تلگرامم اگه سرچ کنی مطالب مفید زیاد من حدود دوسال مداوم فقط گوش میکردم هر چیزی که فکر میکردم مفیده انقدر گوش دادم که اگاهیمو نسبت به خودم بالا بردم ازخودم شناخت پیدا کردم علت ترسامو ریشه یابی کردم و..... 

من کتاب صوتی زیاد گوش دادم. تو تلگرامم اگه سرچ کنی مطالب مفید زیاد من حدود دوسال مداوم فقط گوش میکرد ...

میشه اسم کتاب یا پادکست و لطفا بگید اگه خاطرتون هست

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
بله. سالها داشتم. مقاوم به درمان. کتامین تراپی کردم خوب شدم

عزیزم دکتر به من گفت کتامین تراپی رو شروع کنم 

ولی من با قرص کلرودیازپوکساید قبلا جواب گرفتم به نظرت بگم دوباره برام کلرودیازپوکساید بنویسه یا کتامین رو شروع کنم؟

گفت باید دو هفته تزریق کنی