2777
2789
روی کمرم ریخت ولی میترسم

از کمر به رحم راهه😐

رابطه لای پایی کنترل نمیکنید فردا چجوری میخواید تو رابطه کامل کنترل کنید عزیزم دخترم بچه نمیخوای هواستو جمع کن این قرصا همش عوارصه

اگه باکره ای اصلا نیاز نیست

با وجود پرده بکارت هم میشه باردار شد منی از سوراخ روی پرده بکارت که برای قاعدگی هست میتونه عبور کنه 

اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم با‌شه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو می‌شوریم مژه و ابروهامون سرجاشه!    درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂بخدا بعدا به این روزا میخندی که چقدر الکی استرس داشتی تا زمانی که منی  داخل نریخته امکان ...

ن داخل ک نریخت اخه زمانش طولانی بود و روی کمرم ریخت میترسم حینش یوقت ریخته باشه روش

منی که نامزدی بودم بی بی زدم مثبت شد 😶

شت نگهش داشتی؟ 

اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم با‌شه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو می‌شوریم مژه و ابروهامون سرجاشه!    درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم 
اگه باکره ای اصلا نیاز نیست

چ ربطی ب بکارت داره؟ مایع منی حرکت میکنه اگ اون ناحیه باشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اره واقعا ادم پشیمون میشه

گلم من ۱۵ ساله ازدواج کردم میفهمم حالتو تجربه نداری عزیزم وقتی بکارت داری وروی کمرت ریخته چطور باردارمیشی توروخدا اطلاعات عمومیتونو بالا ببرید ☹☹☹☹☹☹

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃