2777
2789
عنوان

سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 37 پست
من تو کلینیک خصوصی عمل شدم صبح رفتم عمل شدم قبل ظهر هم مرخص شدم    انگار مثلا رفتم آرابشگ ...

بعدش چقدر استراحت بودی؟؟؟ 

نزدیکی هم تونستی داشته باشی؟؟

طول سرویکست چند بود که سرکلاژ شدی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استراحت مطلق نمیخواد من سرکلاژ شدم شیاف هر روز آمپول هفته ای یکی میزدم خیلی عادی سرکار هم میرفتم پرس ...

راستش من دفعه پیش 18هفته 25 بود سرکلاژ نشدم هر روز شیاف میزاشتم 37 هفته بدنیا اومد بدون استراحت حتی نسبی فقط از اول تا اخر بارداریم نزدیکی نداشتیم واقعا سخت بود. ولی این دفعه مثل روزای عادیمون نزدیکی هم داشتم و با داشتن بچه کوچیک اصلانم استراحت نکردم خیلللللی نگرانم

بعدش چقدر استراحت بودی؟؟؟  نزدیکی هم تونستی داشته باشی؟؟ طول سرویکست چند بود که سرکلاژ شدی؟؟

یه ۱۷_۱۸ روزی یادمه سرکار نرفتم ولی اسنراحت مطلقم نبودم بعد زندگی عاذی ...سرویکسم ۳۰ بود نزدیکی تو کل بارذاری نداشنم 

من خیلی ساده ام و این انگار خوب نیست....

درکت میکنم ولی استرس بده به قول دکتر من میگفت مگه من خدام هرچی خدا بخواد همونه توکل کن

اره من سر بچه قبلی چند قران ختم کردم و همش قران دستم بود ولی این دفعه کلا فرصت ندارم میترسم خدا...

یه ۱۷_۱۸ روزی یادمه سرکار نرفتم ولی اسنراحت مطلقم نبودم بعد زندگی عاذی ...سرویکسم ۳۰ بود نزدیکی تو ک ...

طول سرویکستون خوب بوده که دکترای اینجا میبودن سرکلاژ نمیکردن اصلا  بالای 24 سرکلاژ نمیکنن

خدانگهش داره شکمی یعنی چطوری؟دکتر گفت شکمی؟

فدات گلم 

قبل بارداری دهانه رحمو از قسمت بالایی سرویکس میدوزن به روش باز یا لاپاراسکوپی

یه روش دائمیه میتونی بعد سزارین بازش کنی یا اینکه نگهش داری برای بارداریهای بعدی

چرا استراحت مطلقین؟؟؟ من خیلی نگرانم حس میکنم ایندفعه خیلی طول سرویکسم کمتره

بخاطر همین طول سرویکسو خونریزی

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم