2777
2789
عنوان

ختم قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 191 پست
عزیزم بین اینا که مونده من بلد نیستم کدوم راحت تره میشه بهم بگی 

گلی نمیدونم کدوم راحت تره

جزء های آخر کوتاه ترن 

ولی جزء ۲۳ هست ک فقط ۳ تا سوره هستش

این کاربری واگذار شده ✌️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

انشاءلله حاجت رواییت عزیز دلم

ممنونم همچنین

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

سلام عزیزم

جز ١٢ من میخونم 

التماس دعا دارم برای رفع مشکلات بارداریم و سلامتی تو دلیم🙏

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

مثل اینکه ١٢ برداشتن !

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

یک جز که مونده خودتون بگین فرقی ندارد 

سلام عزیزم جز ١٢ من میخونم  التماس دعا دارم برای رفع مشکلات بارداریم و سلامتی تو دلیم🙏

سلام عزیزم

ببخشید ولی این جزء رو برداشتن

انشاءالله ک حاجت روا بشی عزیزم

این کاربری واگذار شده ✌️