2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه گلی من امروز بی بی زدم هاله ننداخت اصلا منفی بود بااینکه زیر شکمم یجوریه تا وسه روز دیگه باید بشم اخه این ماه اثدام بدون جلوگیری داشتم حتی تا صبح همونجوری خوابیدم فک کردم حتما این ماه دومیو باردارم .

مدیکوره دیگه فک کنم تا ۵ دیقه هر چی نشون داد اونه بعد نوشته بندازین دور

اگه مطمئنی دوتا خطه ک حتی کمرنگ، مطمئن باش بارداری، دردتم تا چن هفته بعد بارداری هم طبیعیه 

من خودم دگ روز قبل پریودم زدم هاله انداخت الان دخترم هفت سالشه😄

بین هاله هم بندازه بارداری من تا ۱۴روز بعد موعدم هاله کمرنگ مینداخت اما باردار بودم هفته بعدش رفتم س ...

منم بارداری قبلیم با بتای ۳۰۰ 

هاله ضعیف مینداخت همش ‌

خدایا دستمو بگیر….🖤
https://s8.uupload.ir/files/64f5e85f-1d8b-4f02-af41-f49a1b46bda1_d3il.jpeg   این بی بی چکا ...

مبارک عزیزم 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست