2777
2789

وای خواهر خدا به دادت برسه چیکار میخوای بکنی حالا با یه شوهر معتاد ک کم مونده کارتون خواب بشه،میدونییی با کبریت میشه چه جنایتا انجام داد؟

گوگل بنویس کبریت ببین چیا میاره😱😱😱😱شاید باورت نشه حتی میشه هیرو.یی.ن.م کشید باهاااااش

😐😐😐😐😐خواهرم کبریت تو ماشین لازم میشه حتی اگه شوهرتم نذاره تو بذار،یه کارد میوه یه کبریت و یکی دوتام نمک یبار مصرف همیشه همیشه

با یه بطری اب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با کبریت بجز سیگار دیگه چیکار میشه کرد؟😐😐😐

آتیش روشن میکنن 😂 کارای بد بدم میکنن

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
آتیش روشن میکنن 😂 کارای بد بدم میکنن

لابد شماره میدن باهاش؟ یا مثلا ی رمزیه😐😐😐😐😐😐😐😂😂😂

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
لابد شماره میدن باهاش؟ یا مثلا ی رمزیه😐😐😐😐😐😐😐😂😂😂

🤣🤣🤣 آره دیگه یه دونه روشن میکنن زیرش عشقولانه در میکنن🤦‍♀️🤣

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

گذاشتش چیکار کنه باهاش؟😭

میخواد آتیشت بزنه؟ 

مگه شما بوی سیگارو نمیفهمید آخه؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...